"Пътуване във Всичколената" тръгва от София
Спектакълът на "Театър на сетивата София" "Пътуване във Всичколената" отвори врати за малки и големи, които биха искали да се потопят в едно несравнимо интерактивно преживяване, в чийто сценарий главните герои са самите те.


"Пътуване във Всичколената" въвлича участниците в една вълшебна приказка, а фантастичните персонажи, които участниците срещат, ги пренасят в един сюрреалистичен свят. До Всичколената се отива с вълшебен кораб, който тръгва точно по график от уреченото място, а участниците трябва да минат през предизвикателства и да се справят с поставените от вълшебните жители на Всичколената задачи.


В сюжет, в който са поставени участниците, ползват всичките си сетива и развиват както въображението и креативното си мислене, така и качества като емпатия, приспособимост, умение за справяне в нетипична среда, комбинативност и аналитично мислене.


"Всичколената" е отворена през февруари и март в София. Корабът към нея тръгва от ул. "Спас Соколов" 5 - бизнес сграда "Интерпред Бояна" в кв. "Манастирски ливади".


Преминаването през спектакъла е индивидуално, а местата са ограничени и се запълват бързо, затова е необходимо да се направи предварителна резервация на дата и час тук. Цена на билета за един участник е 60 лв. Семеен билет (възрастен и две деца или двама възрастни с дете) - 150 лв.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK