, 5542

Ключови думи към статията:

Изпращане на галерия

Ако се справяте добре зад обектива, покажете какво ви е впечатлило. Изпратете снимки и текст към тях.

Последни галерии

Топ галерии

Коментари (19)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на karabastun
    karabastun
    Рейтинг: 8326 Разстроено

    Гадна манджа - горчива и люта !

    [email protected]
  2. 2 Профил на selqnin
    selqnin
    Рейтинг: 1592 Неутрално

    Гордън Рамзи е страхотен пич!
    Биографията му е впечатляваща!
    Уважение!!!

  3. 3 Профил на Шакир  Зулов
    Шакир Зулов
    Рейтинг: 877 Неутрално

    Гадна манджа - горчива и люта !
    —цитат от коментар 1 на karabastun


    Тя е само за либерални естети!
    🐷🐮🐷🐮🐷

    Много съм прост
  4. 4 Профил на Шакир  Зулов
    Шакир Зулов
    Рейтинг: 877 Любопитно

    Гордън Рамзи е страхотен пич!Биографията му е впечатляваща!Уважение!!!
    —цитат от коментар 2 на selqnin


    То има ли някой за който да не си казал🐮 че е страхотен и колосален пич🐮😁🐮😁🐮

    Много съм прост
  5. 5 Профил на karabastun
    karabastun
    Рейтинг: 8326 Весело

    Бси - имам вече 5 минуса ????????
    Явно - има милиони българи, които ядат люти чушки с чер пипер и хрян???
    :)))))

    [email protected]
  6. 6 Профил на Nelumbo
    Nelumbo
    Рейтинг: 844 Весело

    Рамзи е любимец на сина - подтикна го да започне да готви. Чак не повярвах, когато поиска за подарък негова книга.
    Моите предпочитания обаче са Рик Стайн.

  7. 7 Профил на Незнайко в Слънчевия град
    Незнайко в Слънчевия град
    Рейтинг: 5764 Весело

    До коментар [#5] от "karabastun":

    Чак пък милиони да четат тук...
    Събрали сме се два трамвая шантави фенове...

    "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
  8. 8 Профил на Незнайко в Слънчевия град
    Незнайко в Слънчевия град
    Рейтинг: 5764 Весело

    До коментар [#6] от "Nelumbo":

    Моите предпочитания са за Найджела Лоусън!!!
    Предпочитайте си вие Рик Стайн...

    "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
  9. 9 Профил на Шакир  Зулов
    Шакир Зулов
    Рейтинг: 877 Любопитно

    До коментар [#6] от "Nelumbo":Моите предпочитания са за Найджела Лоусън!!!Предпочитайте си вие Рик Стайн...
    —цитат от коментар 8 на Незнайко в Слънчевия град


    Роко Шифреди е най добър!😎🦴😎

    Много съм прост
  10. 10 Профил на karabastun
    karabastun
    Рейтинг: 8326 Весело

    До коментар [#7] от "Незнайко в Слънчевия град":

    :)

    [email protected]
  11. 11 Профил на Lilith
    Lilith
    Рейтинг: 663 Весело

    До коментар [#1] от "karabastun":

    Това едно на страна, ма и ще ухае на комбинация от глюкваин и джинждифилов хляб.

    Мен лично ще ме изселят ако го сготвя, не че мога, 'щото не мисля, че ще мога да открия cassareep.
    Мъка, пак не мога да вдигна нивото.

  12. 12 Профил на selqnin
    selqnin
    Рейтинг: 1592 Весело

    До коментар [#4] от "Шака Зулу":

    Има, списъкът ми започва с киселяците, преминава през откровените хейтъри и завършва с така наречените "политици", които дори не са чували за обществен интерес и обществен договор!!!

  13. 13 Профил на Незнайко в Слънчевия град
    Незнайко в Слънчевия град
    Рейтинг: 5764 Весело

    До коментар [#9] от "Шака Зулу":

    Найджела е колежка на Рамзи и Стайн и води кулинарни предавания.
    А кухнята на Роко се ограничава само до сурова обработка на наденичката му в дата края на храносмилателния тракт на смела асистентка, заредена с голямо себеотрицание.

    "Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита" Хр. Ботев
  14. 14 Профил на bora bora
    bora bora
    Рейтинг: 958 Неутрално

    Ай сифон се е е ,😎 едно ядене 7 часа, всичко извряло, съде лютото остало😉, Това ме може да се
    намаже на малкото пръстче на Ути😃

  15. 15 Профил на Big Muzzy
    Big Muzzy
    Рейтинг: 1395 Неутрално

    Хората няма какво да ядат, той ми готви яхния с пилешко и люти чушки от Гвияна.

  16. 16 Профил на zmuz
    zmuz
    Рейтинг: 226 Неутрално

    Само аз ли имам усещане, че щеше да ми е по-интересно да видя профилиран млад български готвач (шеф) вместо Рамзи? В България и то не само в София има мотивирани и с въображение творци в областта на кулинарното изкуство и бих се радвал тях да видя на страницата на "Дневник". Не че Рамзи не заслужава представяне, но той е фигура, която вече до такава степен е наситила онлайн кулинарното пространство, че едва ли има нужда от повече промоции. Нали си спомняте от уроците по химия - когато солта достигне максимално ниво във воден разтвор то тя повече не се разтваря и си остава на кристали.

  17. 17 Профил на Nelumbo
    Nelumbo
    Рейтинг: 844 Неутрално

    До коментар [#16] от "zmuz":

    Май сте нова тук.
    Миналата година публикуваха ,,Съвременна българска кухня", някъде до към декември, и беше много весело във форума след всяка рецепта.
    Разтоварващо и любопитно....

  18. 18 Профил на daskal1
    daskal1
    Рейтинг: 4335 Весело

    Приятели, не е лошо да се разбере, че тези африкански манджи са за рода или голяма група хора. В така приготвеното се бърка за да се натопи хляба (нещо подобно на палачинка) , а не се яде насипано в чинията. Навремето в семейството ми имаше период на етиопска кухня. Съставките се поръчваха , но съм запомнил първата фраза “Загребваш черпак с масло” :-)
    Подобна картина на българския бит с общата паница с манджа занасядалите около сиянията и напомнянията на бабата “ Затопвайте с двата пръста!” Забравено минало...

  19. 19 Профил на daskal1
    daskal1
    Рейтинг: 4335 Весело

    Не е “сиянията”, а “синията”, ниска кръгла маса.





За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.