Играй и спечели с "Аватар: Природата на водата"

Играй и спечели с "Аватар: Природата на водата"


Готови ли сте да се докоснете отново до невероятния свят на Пандора? "Аватар" на режисьора Джеймс Камерън има своето продължение.


През декември "Аватар: Природата на водата" ще създаде по думите на екипа киносъбитието на годината. Премиерата е на 16 декември, а за най-запалените фенове "Форум филм България" и "Дневник" организират специална игра (може да се включите тук), която ще даде възможност на участниците да спечелят аватарски награди:Голямата награда е комплект от оригинална двустенна чаша от филма "Аватар: Природата на водата" и конструктор LEGO Avatar.

  • Двойни покани за специалното предпремиерно събитие на филма на 14 декември в София;
  • Оригинално Wireless зарядно от филма.
  • Оригинална чанта за пътуване от филма.
Повече за наградите може да видите на страницата на играта. Ако сте регистриран потребител на id.capital.bg, може веднага да се включите в играта, ако не сте - трябва първо да се регистрирате, но това става бързо.
Играта ще се проведе в два етапа.


Първо ниво: Пандора
Първото ниво ще е от 5 до 11 декември. За участие в него любителите на фантастичния свят на Пандора ще трябва да се върнат 13 години назад и да си припомнят откъде започна всичко. Наградата е двойна покана за ексклузивното предпремиерно събитие на "Аватар: Природата на водата" на 14 декември в град София.


Второ ниво: Природата на водата
Второто ниво ще се проведе от 12 до 18 декември. Киноманите имат уникален шанс да спечелят страхотни награди от филма като брандирано безжично зарядно или метална бутилка от филма, след като отговорят вярно на въпрос, свързан с неговото създаване и главния двигател на този очертаващ се блокбастър за 2022 година.


"Повече отговори - повече шансове"


Отговорилите правилно на въпросите и в двата етапа участват в тегленето на специална "аватарска" кинонаграда, която включва двустенна чаша от филма "Аватар: Природата на водата" и конструктор LEGO Avatar, осигурен от Ozone.bg.


"Аватар: Природата на водата" отново среща зрителите с Джейк Съли (Сам Уортингтън) и Нейтири (Зоуи Салдана), които живеят щастливо заедно с техните деца, 10 години след събитията в "Аватар" (2009).


Стара заплаха обаче се завръща на Пандора. Съли и Нейтири ще са принудени да напуснат дома си и да се отправят към различни региони на изобилстващата от живот луна, за да търсят помощ от други на'ви племена.


Това епично киноизживяване ще ни преведе из разказ за трагедиите, които преживяват Джейк и Нейтири и битките, които водят, за да останат живи и да запазят семейството си заедно.


Повече за правилата и условията за участие в играта може да прочетете тук.


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK