Играй и спечели парти награди с играта "Вавилон"

Играй и спечели парти награди с играта "Вавилон"

© "Форум Филм България"Готови ли сте за блясък, поквара и кино? С този въпрос провокират разпространителите на филма "Вавилон" - една от най-очакваните премиери в началото на годината.


А готови ли сте да спечелите много специални награди от "Вавилон"? Добавяме ние с покана да участвате в новата игра на "Форум филм" и "Дневник", посветена на лентата. Може да се включите в нея веднага - тук.


И преди да сте гледали "приказката за Холивуд" (както някои представят филма, който ще е по кината в България от 20 януари), ще успеете да оцените наградите - комплекти за коктейли и парти сет със специална тонколона, свързани с "Вавилон" (разгледайте тук). С помощ от части от филма към въпросите ще може и лесно да отговорите. След това ви трябва и малко късмет при жребия за наградите.


Как да участвате в играта "Вавилон"
Като всяка киноигра и тази има две нива:


Ниво 1: ДОБРЕ ДОШЛИ ВЪВ ВАВИЛОН
09.01.2023 г. - 15.01.2023 г.
Вече е публикуван първият въпрос от играта и три възможности за отговор. Това ниво се затваря за гласуване на 15.01.2023 г. в 23:59 часа.


Ако сте дали верен отговор на първи въпрос, участвате в жребия за 2 комплекта за коктейли от филма "Вавилон", който ще бъде на 16 януари.


Ниво 2: ПАРТИТО ЗАПОЧВА
16.01.2023 г. - 22.01.2023 г.
В 00:01 часа на 16.01.2023 г. ще бъде публикуван вторият въпрос от Играта. Това ниво приключва на 22.01.2023 г. в 23:59 часа.


Ако сте дали верен отговор на втори въпрос, участвате в жребия за 2 комплекта за коктейли от филма "Вавилон", който ще бъде на 16 януари.

Ако сте отговорили правилно и на първи, и на втори въпрос, участвате и в жребия за голямата награда - един парти сет от комплект за коктейл с подложки за чаши и музикална тонколона от филма "Вавилон".

Всеки регистриран читател на "Дневник" (ако нямате регистрация - може да я направите бързо и лесно тук) може да участва в играта, като има възможност да отговори на всеки въпрос само веднъж.


Преди да играете, прочетете Условията и правилата за участие - тук.


Какво още за "Вавилон"


За някои е достатъчно представянето, че това е нов филм с Брад Пит (той е в ролята на актьора на върха на славата Джак Конард). За други, че във фокуса е Марго Роби (тя е Нели Ларой - готова на всичко, за да бъде звезда). Това е поредна екранна среща на Пит и Роби.


Играй и спечели парти награди с играта "Вавилон"

© "Форум Филм България"


А Диего Калва играе Мани Торес, който, както го представят материалите преди филма, вярва, че киното е нещо повече от живота. В актьорския състав са още Тоби Магуайър, Джийн Смарт, Лукас Хаас, Макс Мингела, Катрин Уотърстън, Оливия Уайлд, Спайк Джоунс, Ерик Робъртс и други.


Режисьорът и разказвач на тази история, която връща в края на 20-те и началото на 30-те години на XX в., определяни като в един от най-скандалните и турбулентни периоди в историята на индустрията, е Деймиън Шазел ("Камшичен удар", "Ла Ла ленд", "Първият човек").

Още за "Вавилон" ще разкажем в следващите дни. А да играете можете веднага тук - "Дневник" и "Форум филм" ви пожелават успех в играта и приятно гледане.

Правила и условия за участие в играта "Вавилон"
Правила и условия за участие в играта "Вавилон"Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK