Скорост

Вчера в Скорост

МВР няма да връща номера, отнети заради изтекла книжка

МВР няма да връща номера, отнети заради изтекла книжка

По тази причина собствениците на колите, чиито табели са били свалени преди тази дата, не могат да искат връщането им. Изключението е в случаите, при които собственикът е обжалвал наложената от КАТ санкция и делото му не е приключило до 3 януари.

/ Лиляна Шапкаджиева 65

16.01.2018 в Скорост

Още в Скорост

Как да разбереш дали колата ти замърсява въздуха в София

Как да разбереш дали колата ти замърсява въздуха в София

Пътната полиция в София започва проверки на пътя на екологичността на превозните средства, като тези, които не отговарят на нормите, ще бъдат спирани от движение. Логичният въпрос, който възниква, е как човек може да разбере дали личният му автомобил отговаря на поставените стандарти.

/ Георги Пауновски 104
Тест драйв: Спортният всъдеход на "Мерцедес" Тест драйв: Спортният всъдеход на "Мерцедес" Тест драйв: Спортният всъдеход на "Мерцедес"

Тест драйв: Спортният всъдеход на "Мерцедес"

От БМВ първи се сетиха да съберат в едно купе и офроуд модел, и с появата на X6 през 2008 година се оказа, че за подобни автомобили има изненадващо много купувачи. Логично, конкурентите реагираха и така през 2015-та се появи "Мерцедес" GLE купе.

/ Георги Пауновски 41
Откриването на европредседателството и девет протеста парализират София утре

Откриването на европредседателството и девет протеста парализират София утре

В София утре ще има девет протеста, които ще затруднят движението повече от официалните делегации за откриването на председателството, каза на пресконференция пред журналисти зам.-директорът на СДВР Антон Златанов.

/ Дневник 73
Фотогалерия: Куп новости правят гамата на МИНИ още по-съблазнителна Фотогалерия: Куп новости правят гамата на МИНИ още по-съблазнителна Фотогалерия: Куп новости правят гамата на МИНИ още по-съблазнителна

Фотогалерия: Куп новости правят гамата на МИНИ още по-съблазнителна

Ключовите новости са по-съвършени светодиодни фарове, двигатели с намален разход на гориво, още една автоматична трансмисия, нови цветове, огромен избор от варианти за персонализация и, разбира се, много повече дигитални услуги.

/ Дневник 6
Всяка десета нова кола в България е луксозна

Всяка десета нова кола в България е луксозна

От Пътна полиция отчитат регистрация на 12 чисто нови електромобила "Тесла", 6 ферарита, четири бентлита, три ламборгинита, два ролс-ройса и по един "Астън Мартин", "Макларън" и "Лотос". Поршетата пък са 118.

/ Георги Пауновски 111
Фоторазказ: Нови амбиции за "Рено Каптюр" Фоторазказ: Нови амбиции за "Рено Каптюр" Фоторазказ: Нови амбиции за "Рено Каптюр"

Фоторазказ: Нови амбиции за "Рено Каптюр"

Днес компактните кросоувъри са хит и интересът към тях расте непрекъснато. "Рено" обаче усетиха накъде ще задуха вятърът още през 2013 година и пуснаха "Каптюр". Четири години по-късно моделът мина през фейслифт, за да противодейства на засилилата се конкуренция.

/ Георги Пауновски 29

още