Новата "Шкода Фабия" е готова за ПарижЧешкият концерн "Шкода" избра изложението в Париж (2 - 19 октомври), за да представи новото поколение на модела си "Фабия". Месец и половина преди началото на автосалона бяха пуснати и първите снимки.


Във външния вид на колата могат да се видят актуалните черти на новите модели на концерна, както и препратки към прототипа "Вижън" С. Принос за визията има и експертите от "Шкода моторспорт", като моделът изглежда по-динамичен, по-страстен и по-емоционален.


За момента се съобщава само, че моделът е прибавил 9 сантиметра към ширината си, като в същото време е три сантиметра по-нисък. Това вероятно е направило "Фабия" по-комфортна, но и по-стабилна.
Междувременно вчера от "Шкода" отчетоха отлична първа половина на година с над 12% ръст на продажбите. От януари до края на юни в цял свят са продадени 522 500 автомобила. Ако това темпо се запази, чешкият концерн ще постигне целта си за над 1 млн. доставки годишно една година преди планираното.


Приходите от продажби са се увеличили с 20.3% до 5.974 млн. евро, поставяйки нов рекорд за първите шест месеца на годината. Оперативната печалба се е увеличила в сравнение със същия период на миналата година със 74.9%, достигайки до 425 милиона евро.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK