Започва втори ремонт на "Цариградско шосе"

Започва втори ремонт на "Цариградско шосе"

© Спаси София, FacebookОще преди да е приключил ремонтът на "Цариградско шосе" в района на "Орлов мост, който трябва да завърши в неделя, в събота започва обновяване на друга част от булеварда. От полунощ се забранява влизането на превозни средства по двете леви ленти на булеварда в посока центъра в района на техно парк София.


Ограничените ще е валидно до полунощ на 27 август. Движението ще се извършва в десните две пътни ленти на булеварда в същия участък.


От полунощ на 28 август до полунощ на 30 август пък няма да могат да се ползват двете пътни ленти от дясната страна на платно на бул. "Цариградско шосе" в посока центъра. Движението ще се извършва в левите две пътни ленти на булеварда в същия участък.
Този участък на "Цариградско шосе" беше основно ремонтиран през 2015 година, но по него се появиха пукнатини. От столичната община обясниха, че причината за нарушенията по настилката не е некачествена работа на изпълнителя, а химична реакция.


Докато тече ремонтът, ако в района стават задръствания, като алтернатива може да се ползва локалните платна на "Цариградско шосе" откъм "Младост"(откъдето минава тролеи 5 и автобус 84). За целта е нужно слизане от булеварда на детелината при "Младост" и влизане в успоредното на основния на "Цариградско шосе" локал (виж картата).


Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK