Още една компания ще продава "Джип" и "Алфа Ромео" в България

Още една компания ще продава "Джип" и "Алфа Ромео" в България

© Витоша АутоДилърът на автомобилната марка "Инфинити" в България - "Витоша ауто", от началото на годината продава в страната и моделите на "Джип" и "Алфа Ромео", съобщиха от компанията. Леките автомобили от двете марки ще продължат да се предлагат и от досегашните вносители - "Балкан стар" за "Джип" и "Ауто Италия" (част от "Еврохолд") за "Алфа Ромео".


Решението на "Витоша ауто" да започне да предлага нови марки не е изненадващо предвид факта, че "Инфинити" обмислят оттегляне от европейските пазари. От компанията планират за "Джип" и "Алфа Ромео" също да предлагат 7-звездното обслужване, което до момента важеше за "Инфинити".


Става въпрос за финансиране при преференциални условия, заместващ автомобил, изпращане и посрещане на летището и обслужване на автомобила, докато собственикът не е в страната, обратно изкупуване на настоящата кола и други.


Според данните на "Пътна полиция" през миналата година в България са продадени нови 220 автомобила от марките "Джип", 165 "Инфинити" и 64 "Алфа Ромео".

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK