Скорост

Коли в кадър

Фотогалерия: Новата "Дачия Дъстър" залага и на визия Фотогалерия: Новата "Дачия Дъстър" залага и на визия Фотогалерия: Новата "Дачия Дъстър" залага и на визия

Фотогалерия: Новата "Дачия Дъстър" залага и на визия

Второто поколение на "Дачия Дъстър" ще съблазнява освен с цена, надеждност и проходимост, също с визия и нови технологии. Представен на автосалона във Франкфурт автомобилът изглежда визуално по-мускулест и голям, но запазва размерите си - дължина 4.3 метра и 1.8 метра широчина.

/ Дневник 39
Фотогалерия: Концептуално "Мини" събра състезателния дух в компактни пропорции Фотогалерия: Концептуално "Мини" събра състезателния дух в компактни пропорции Фотогалерия: Концептуално "Мини" събра състезателния дух в компактни пропорции

Фотогалерия: Концептуално "Мини" събра състезателния дух в компактни пропорции

Концептуален модел, вдъхновен от легендарните успехи в моторните спортове на "Мини" в рали "Монте Карло" преди точно 50 години, ще представи британската марка на автосалона във Франкфурт. Всеки детайл от колата излъчва спортен дух, събран в компактни пропорции.

/ Дневник 3
Фоторазказ: Силен претендент във важен сегмент Фоторазказ: Силен претендент във важен сегмент Фоторазказ: Силен претендент във важен сегмент

Фоторазказ: Силен претендент във важен сегмент

"Тойота" и хибрид са синоними от десетина години. Това, което доскоро не се откриваше в новите модели на японците, бяха най-новите технологии, свързани с безопасното пътуване. Едни модел обаче променя това – футуристичният кросоувър CH-R може да се екипира с всичко, което и конкурентите предлагат, дори повече.

/ Георги Пауновски 33
Фоторазказ: Малък, но пълен с изненади Фоторазказ: Малък, но пълен с изненади Фоторазказ: Малък, но пълен с изненади

Фоторазказ: Малък, но пълен с изненади

Кросоувърите са новата мания, обзела купувачите на автомобили. С "Витара" и S-Cross "Сузуки" имат какво да предложат на търсещите модели в В и С-сегмента, но предлагат и малко джипче за почитателите на суперкомпактните модели. "Игнис" е дълъг 3.7 метра и е най-компактният SUV на пазара. Близко до него като размери и излъчване е само "Фиат Панда".

/ Георги Пауновски 38
Фоторазказ: Силата на традициите Фоторазказ: Силата на традициите Фоторазказ: Силата на традициите

Фоторазказ: Силата на традициите

От 1999 година насам "Опел Зафира" е сред най-предпочитаните седемместни ванове на пазара, като запази своята мултифункционалност, оценена от бизнеса и семейната аудитория. След последния фейслифт на третото поколение автомобилът предлага още повече гъвкавост, удобства и лукс.

/ Георги Пауновски 23
Фоторазказ: Пак пълна промяна за "Киа Рио" Фоторазказ: Пак пълна промяна за "Киа Рио" Фоторазказ: Пак пълна промяна за "Киа Рио"

Фоторазказ: Пак пълна промяна за "Киа Рио"

На пазара в Европа автомобилният В-сегмент е най-конкурентният и най-добре продаваният с три милиона доставки за миналата година. С четвъртото поколение на "Рио" от "Киа" искат да вземат нещо повече от двата процента от продажбите, отвоювани през миналата година.

/ Георги Пауновски 21
Фотогалерия: "Ленд Роувър" представя програматата си за реставриране на класически автомобили Фотогалерия: "Ленд Роувър" представя програматата си за реставриране на класически автомобили Фотогалерия: "Ленд Роувър" представя програматата си за реставриране на класически автомобили

Фотогалерия: "Ленд Роувър" представя програматата си за реставриране на класически автомобили

"Ленд Роувър" избра започващото днес в Париж изложение за ретро автомобили Salon Rétromobile, за да представи своята програма за възстановяване на култови модели, кръстена "Прераждане".

/ Дневник 20
Фоторазказ: Щипка емоция към рационализма Фоторазказ: Щипка емоция към рационализма Фоторазказ: Щипка емоция към рационализма

Фоторазказ: Щипка емоция към рационализма

Купувачите най-често избират "Дачия" по рационални подбуди. От марката обаче работят здраво да вкарат и емоциите в играта, като направят автомобилите и атрактивни чисто визуално. След фейслифта на "Сандеро", "Логан" и "Логан комби" това става все по-вероятно.

/ Георги Пауновски 38
Фоторазказ: Просто още по-добър Фоторазказ: Просто още по-добър Фоторазказ: Просто още по-добър

Фоторазказ: Просто още по-добър

Колко важен "Тигуан" за "Фолксваген" си личи от факта, че това е първият кросоувър, който използва новата MQB платформа. Тя е по-лека, осигурява по-комфортна возия и още по-безкомпромисно пътно поведение.

/ Георги Пауновски 34