Стефан Данаилов на 80: Години любов

Стефан Данаилов на 80: Години любов

© NAВ голямата зала на Народен театър "Иван Вазов" тази вечер ще се състои спектакълът "Стефан Данаилов на 80: години любов".


Студенти и приятели на Мастера ще представят музикални изпълнения, ще бъдат излъчени специално подготвени кадри и интервюта от филма на Георги Тошев, откъси от записи с гласа на легендарния актьор, предоставени от "Златен фонд" на БНР. Ще бъде връчена от вицепрезидент Илияна Йотова поредната "Стипендия на Ламбо" със спомоществователството на фестивала "Сцена на кръстопът", чийто създател е самият Стефан Данаилов.


"Колко е лесно да бъдеш обичан" - учениците на Стефан Данаилов разказват
"Колко е лесно да бъдеш обичан" - учениците на Стефан Данаилов разказватСредствата, набрани от представлението, ще бъдат дарени на Дома за ветерани от сферата на културата, за който приживе се е грижил и самият Стефан Данаилов.


Самата програма "Стефан Данаилов на 80: години любов" продължава инициативата "Ламбо сафари", в която хора от цялата страна идваха и обикаляха през лятото града по маршрути, свързани с живота на емблематичния актьор.

Ключови думи към статията:

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK