Български късометражни филми Част 3

Статията не е част от редакционното съдържание на “Дневник”

Български късометражни филми Част 3

© Shutterstock

"Любов с превалявания"
режисьори: Ася Кованова, Андрей Кулев
Става дума за любов. Прогноза – слънчево с превалявания.


"Балкан Роял"
режисьор: Кеворк Асланян
Петър Димитров, дипломиран диригент, работи в областта на продажбата и реставрацията на рояли и пиана, но вярва, че един ден ще бъде известен диригент.


"Бижуто на Ерика"
режисьор: Дима Пройкова
Една обикновена утрин, в една обикновена гора, една обикновена девойка е запленена от един безмълвен флирт в един необикновен свят.


"Колко си хубав"
режисьор: Христо Порязов
"Ти си красив" е кратка история за един специален ден в живота на трима души. Всеки от тях научава тайна за някой от другите двама и всеки от тях не знае нещо, което другите знаят. Когато се събират на вечеря, това ги оставя без думи.


"Серафим"
режисьор: Ваня Донева
Серафим десет години събира пари за да си купи ново палто, но с парите вместо палто дава радост и искрена надежда на отчаяните. Бездомникът Серафим се отрича от всичко материално в живота, защото е разбрал, че когато човек отива на оня свят, той застава пред Бога само с душата си.


"Предплата"
режисьор: Любен Кюркчиев
Джони се страхува да остане насаме с приятелката на брат си. Сега, след като това е вече факт, ще му се наложи да живее с нещо повече от репутацията на кварталния алкохолик. Колко повече? Тепърва ще му се изясни.


"Правила"
режисьор: Ясен Генадиев
Михаил е педантично точен домоуправител на кооперация близо до Черно море. Монотонният му живот ще бъде разтърсен от новата съседка, младата и екстровертна Евелина. Тя разбива света му и той е принуден да се изправи срещу своите призраци от миналото си и страхове от настоящето.


"Партньори"
режисьор: Деймиън Ривера
История за двойка в особени отношения.

Повече

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK