Не си играй с огъня

Playing with Fire

Статията не е част от редакционното съдържание на “Дневник”

Форум Филм България

Форум Филм България

режисьор: Анди Фикман

сценарий: Дан Юън и Мат Либерман

в ролите: Джуди Гриър, Кийгън-Майкъл Кий, Джон Легуизамо, Бриана Хилдебранд, Кърт Лонг, Джон Легуизамо и др.


За филма

Този ноември по кината у нас ще стане горещо! Пожар ще предизвика най-новата комедия на Paramount "Не си играй с огъня", посветена на най-елитния екип пожарникари в света! Ръкави запретват Джон Сина и компания, а докъде ще се разпространи "безпощадният огън", който само три палави деца могат да предизвикат, ще разберем съвсем скоро.


Трейлърът на филма ни разкрива изключителна динамика и не особено деликатен преход между смелите и решителни пожарникари, готови на всичко в името на сигурността, и абсолютната безпомощност пред лудориите на три неконтролируеми деца. При поредната опасна операция смелите огнеборци спасяват тримата малчугани, оказали се без надзор в самотна къща в гората.


След успешната мисия екипът пожарникари поема отговорността да се грижи за тях, докато не бъдат поверени отново на родителите си. Това слага начало на най-голямото предизвикателство за опитните пожарникари, които хиляди пъти предпочитат да влизат в огнените капани на природата, отколкото да се грижат за три невръстни хлапета и то от най-непослушните.

Повече

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK