Бургерите на Боб: Филмът

Статията не е част от редакционното съдържание на “Дневник”

Форум Филм България

Форум Филм България

Режисьор: Бърнард Дериман

Ко-режисьор и сценаристи: Лорън Бушард и Нора Смит

Ролите озвучават: Кристен Шоу, Х. Джон Бенджамин, Джон Робъртс, Дан Минц, Юджийн Мърман, Лари Мърфи, Зак Галифанакис


За филма


Нека купонът започне!


Гладни ли сте за нещо добро? Нещо сочно и апетитно? Този май един мощен, шеметен бургер ще изплющи големия екран! Наградената с "Еми", изключително популярна и успешна анимационна поредица Бургерите на Боб ще превземе за първи път кината и сърцата на зрителите с Бургерите на Боб: Филмът. Любимото на малки и големи нетипично семейство Белчър се изправя пред най-голямото си предизвикателство, което може да сложи край на мечтата им да управляват успешен ресторант за хамбургери.


Боб Белчър е трето поколение ресторантьор, който ръководи "Бургерите на Боб" заедно с любящата си жена Линда и трите им деца Тина, Джин и Луис. Боб вярва, че неговите бургери говорят сами за себе си и не се страхува да експериментира и предлага редица нестандартни творения. Линда подкрепя мечтата на своя съпруг, но се поболява от това, че ресторантът не върви и е в непрекъсната опасност от фалит. Въпреки трудностите, които включват тормоз от здравния инспектор и бивш годеник на Линда - Хюго, Боб се старае да подържа грила цвъртящ.


Точно когато изглежда, че нещата наистина потръгват, спукана водопроводна тръба създава гигантска дупка пред "Бургерите на Боб", която блокира входа на заведението за неопределено време. Докато Боб и Линда се борят да запазят бизнеса, децата се опитват да разгадаят мистерия, която би могла да спаси фамилния ресторант. С нарастването на опасността, членовете на семейството аутсайдери си помагат взаимно да не губят надежда и се борят да се завърнат зад тезгяха, където им е мястото.


Бургерите на Боб: Филмът е неописуемо забавно, музикално приключение-мистерия, което ще покори зрителите със смела и оригинална история, много хумор и колоритни герои - герои, които ще почувствате като отколешни приятели и с които с удоволствие бихте прекарвали време на лаф и раздумка над вкусен бургер.

Повече

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK