Арт Релакс

8 февруари - 18 април 2012 г., Галерия за модерно изкуство

Статията не е част от редакционното съдържание на “Дневник”

Арт Релакс

© shutterstock

8 февруари - 18 април 2012 г.

Галерия за модерно изкуство


За изложбата


Първото издание на работилницата по изящни изкуства  "АРТ РЕЛАКС" в Галерията за модерно изкуство стартира на 8 февруари.


Новият вечерен арт уъркшоп "АРТ-РЕЛАКС" е възможност не само да обогатите познанията си в областта на изящните изкуства, но и ще ви достави незаменимото удоволствие да разчупите ритъма на ежедневието.


"АРТ РЕЛАКС" работилница се води от изкуствоведа Цветелина Анастасова, дипломиран специалист по западноевропейска живопис и архитектура в Сорбоната.
Теоритичните части и презентации за всеки един урок са подготвени в съдействие с Библиотеката по история на изкуството и археология (Bibliothèque de l'INHA) в Париж.


Всяка среща е с продължителност два часа като заниманията са обособени в две главни части. След кратко въведение в тайните, историите и любопитните факти около живота и творчеството на най-големите майстори на 20 век, се преминава към практическо занимание и финален конферанс, в който всеки участник в "АРТ-РЕЛАКС" ще може да изяви себе си като творец.


Курсът се провежда всяка сряда от 18:00 до 19:30 ч. на Оборище 10. Поради ограничения брой  места до 8 души, желателно е записванията да стават една седмица предварително.


КАКВО Е ART RELAX?
Вечерен уъркшоп по изящни изкуства, резервиран ексклузивно за възрастни. Всеки урок е придружен от кратка презентация върху творчеството на най- големите артисти, изпълнена с любопитни факти, закачливи анекдоти и хумор... Практическата част включва  рисуване и стимулиращи дискусии.


КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА?
Всеки, който би искал да се докосне до изящните изкуства, не само като наблюдател, но и като изследовател, забавлявайки се...


КАКВО Е РЕЛАКСИРАЩОТО В ДАДЕНИЯ УЪРКШОП?
"АРТ РЕЛАКС" ви дава свободата да изразите себе си, чувствата си и тайните си в приятен творчески кадър и да избягате от баналността на ежедневието... Поне за няколко часа!

Повече

Изложби

За душата

/ Филми
За душата

За душата

Виж видеото
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK