Иво Пецов - Акварелни творби

16 юни - 4 юли 2016 г., Галерия Арт 36

Статията не е част от редакционното съдържание на “Дневник”

Иво Пецов - Акварелни творби

16 юни - 4 юли 2016 г.

Галерия Арт 36


За изложбата

В Галерия "Арт 36" Иво Пецов ще представи свои акварелни творби. Посетителите ще имат възможността да видят 20 произведения в различни формати. Изложените творби са плод на своеобразна интроспекция и са създавани без стремеж към преднамерено художествено послание, затова съдържат абстрактен заряд и се превръщат в огледала, които разкриват вътрешния свят на автора.


Иво Пецов е роден в Р. Македония през 1980 г. Завършил е Националната художествена академия в София, специалност "Графика" (бакалавър през 2003 год. и магистър през 2005 год.) при професорите Стоян Стоянов – Течи и Здравко Стоянов. През 2010 година успешно защитава докторската си дисертация на Националната художествена академия, специалност "Стенопис" под менторство на проф. Ружко Челебиев. Живее и работи в София.


Има многобройни участия в групови изложби в Македония, България, Португалия, Испания. Своето изкуство е представил в повече от 10 самостоятелни изложби. Публикувал е няколко статии в научни списания, засягащи изобразителното изкуство.

Повече

Изложби

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK