Води и биоразнообразие

12 - 21 декември 2018 г., Национална галерия "Квадрат 500"

Статията не е част от редакционното съдържание на “Дневник”

Квадрат 500

Квадрат 500

3D мапинг ще радва столичани до 21 декември пред Национална галерия "Квадрат 500". Визии от природата, растителния и животински свят, ще могат да бъдат видени върху фасадата на българския Лувър всеки ден от 18:30 до 19:30 ч.


Автор на мапинга "Води и биоразнообразие" е компанията Elektrick.Me, реализатор на редица 3D проекти в цялата страна, сред които впечатляващия визуален спектакъл за празника на Несебър и 150-годишнината на столицата на смеха - Габрово. "Обичаме магията на визуалното изкуство. Благодарение на екипа на Оперативна програма "Околна среда 2014-2020 г.", имаме възможност да покажем една от магиите, които най-добре владеем – да създаваме преживявания чрез 3D mapping анимация.", споделят създателите.


Мапингът има за цел да ни напомни за важните елементи в живота. В забързаното си ежедневие не се замисляме колко важен фактор е водата, както и биоразнообразието от растения и животни, обитаващи България.


През 2019 година предстои да се реализира втората част на проекта с фокус върху темите "Отпадъци", "Наводнения и свлачища" и "Качество на атмосферния въздух"


Анимация Elektrick.me , музика и звуков дизайн Климент Дичев

Повече

Изложби

Пепел върху слънцето

Пепел върху слънцето

Виж видеото
Джентълмените

Джентълмените

Виж видеото
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK