Филип Киркоров - Другой

Статията не е част от редакционното съдържание на “Дневник”

Degris  Events

Degris Events

28 юни 2014 г., 21: 00 ч. - Бургас, Летен театър

30 юни 2014 г. , 21: 00 ч.- Варна, Летен театър

3 юли 2014 г., 20: 00 ч. - Велико Търново, ДКС

5 юли 2014 г., 20: 00 ч. - София, НДК


За концерта

Мегазвездата Филип  Киркоров идва през лятото в България за 4 грандиозни концерти в Бургас, Варна, Велико Търново и София.


Преди две години, лятното турне на краля на руската поп сцена препълни всичките концертни зали, оставяйки зрителите безмълвни, а билетите без наличност, само няколко седмици след началото на продажбите!


Спектакълът "Другой"  е грандиозен като визия, техника и замисъл. В шоуто е използвана 3D технология, ефектна сценография, огромни видеоекрани, падащи завеси, светлинни, анимационни и компютърни ефекти. Сцената е на 6 нива, а един от най -  ефектните моменти в програмата е превъртането на Филип Киркоров на 360 градуса в метална центруфуга, подобна на космически модул.


По време на шоуто Филип Киркоров и балетът  сменят над 20 визии.


Мултимилионното шоу "Другой" , сравнявано по пищнос т, мащабност и класа с концертите на Мадона и Лейди Гага е най-скъпата, бляскава и зрелищна програма създавана от Филип Киркоров.


Билети  в мрежата на eventim  http://www.eventim.bg

Повече

Концерти

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK