DJ RADY

24 октомври 2014 г., Клуб Ялта, 23:00 ч.

Статията не е част от редакционното съдържание на “Дневник”

Клуб Ялта

Клуб Ялта

24 октомври 2014 г.

Клуб Ялта

23: 00 ч.


За концерта

В сърцето на града, пулсиращо с електронни ритми, една легенда се завръща. Името е емблема и еквивалент за всичко, което стои в основата на клубната музика през 90-те. Това несъмнено е DJ RADY – човекът, носещ историята на най-култовия и значим, в развитието на столичния клуб YALTA, период.


Живата легенда ще застане отново зад пулта в петъчната вечер, като изненада всички с музикална селекция, специално избрана за повода. 24 октомври ще събере отново на едно място ключови и добре познати парти личности от 90-те години, емблематични за развитието на YALTA CLUB и електронната музика (алтернативна музика) у нас.


Зад бара ще застанат същите онези хора, които са обслужвали посетителите на клуба преди години. Посетителите ще бъдат посрещани от небезизвестния Гого (Григорий Кюлев). А музиката, за нея, както разбрахме, ще се погрижи един от най-значимите диджей, с огромен принос за музикалната култура по онова време – DJ RADY. Той ще отдели внимание и на по-алтернативното и ново звучене в част от програмата за вечерта.


Партито е отворено и приветства всички, които искат да отбележат  легендарния  период за YALTA CLUB, заедно с един чутовен за времето си артист.

Повече

Концерти

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK