Желко Йоксимович

20 октомври 2017 г., НДК, зала 1, 20:00 ч.

Статията не е част от редакционното съдържание на “Дневник”

Moko Solution

Moko Solution

Виртуозният поп певец и композитор Желко Йоксимович ще представи за първи път у нас новия си въздействащ и изключително успешен спектакъл "DVA SVETA". Плътният кадифен глас на звездата ще прозвучи в Зала 1 на НДК в деня на едно от най-значимите събития в сръбската история, а именно на 20 октомври – Освобождението на Белград.


Впечатляващият проект на Йоксимович, вдъхновен от великите спектакли на легендарните Пол Анка и Майкъл Бубле, вече успя да покори публиката в най-големите балкански градове. Грандиозният и небивал успех на концерта "DVA SVETA" е благодарение на уникалната му концепция – елегантна атмосфера, преплетена със спираща дъха виртуозност и импровизаторска смелост.


Най-успешният мъжки глас на Балканите ще излезе на сцената на Зала 1 на НДК в компанията на класически джаз бенд от доказали своя изключителен талант инструменталисти и чувствени дамски беквокали. Спектакълът включва красиви авторски аранжименти на известни балкански поп, рок и етно мелодии, както и едни от най-големите хитове на Желко Йоксимович, като "Ljubavi", "Zaboravljaš", "Nije ljubav stvar", "Ono nase sto nekad bejase", "Michelle" и други.


Пречупен през призмата на един от най-жизнените и разнообразни музикални жанрове, проектът "DVA SVETA" пленява публиката с неподражаемия си позитивен заряд, романтично и дълбоко звучене и яркия отпечатък на изпълнителя на музикалния шедьовър "Lane моје".


Билети в мрежата на Eventim в цялата страна. Цена на билетите: от 25 до 50 лева.

Повече

Концерти

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах