Yasmin Levy Live

21 октомври 2017 г., София Лайв Клуб, 21:30 ч.

Статията не е част от редакционното съдържание на “Дневник”

Ивент Зона

Ивент Зона

Yasmin Levy Live - за първи път в България!


За най-големите музикални ценители, за любителите на фламенкото, за професионалистите и изследователите на древните ритми, за хората – Ясмин Леви ще изнесе своя първи концерт в Sofia Live Club, по покана на Ивент Зона.


Израелската певица ще пристигне в София с интернационална група музиканти, с богато разнообразие от инструменти - от флейта и дудук, до класически контрабас и перкусии. Характерно за изпълненията на Ясмин Леви е високият професионализъм, тя звучи на място и трогателно, както индивидуално, така и пред класическа филхармония. Нейните песни вибрират в страстните ноти на фламенко и танго, обогатени с щипка музикална култура от всички краища на планетата.


Музиката на Ясмин Леви е целият живот, изпян и преживян в един стих. Да останеш безмълвен е естествено, безпристрастен – никога. Този дълбок, мощен, хващащ за гърлото глас, не се забравя никога. Той те разтърсва до мозъка на костите, настръхва косите ти, разбива всичките ти митове. Най-сетне и почитателите й в България ще имат шанса да я видят на живо!


Заповядайте на концерта на Ясмин в София Лайв Клуб на 21 октомври и се уверете, колко лют и страстен може да бъде всеки сезон от човешкия живот.


Поради големия интерес, промоционалините билети за събитието са изчерпани.
В продажба са вече стандартни билети на цена от 70 лв., които може да закупите от линка: https://ticket.eventzone.bg/product_info.php?cPath=51&products_id=1078

Повече

Концерти

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. Разбрах