World of Symphony

15 септември 2018 г., Дом на културата "Арсенал", 19:00 ч.

Статията не е част от редакционното съдържание на “Дневник”

Масивен шоу-спектакъл наречен - World Of Symphony

Масивен шоу-спектакъл наречен - World Of Symphony

Масивен шоу-спектакъл наречен - World Of Symphony, се организира в град Казанлък, за да доведе музикални изпълнители от всички краища на страната и извън нея, а сцената на зала "Арсенал" ще ги обедини в една група от талантливи изпълнители. Това е музикално събитие, на което ще се изпълнява музика, представена по оригинален начин, в жанровете на Симфоничният метъл и класическата музика, съпровождани с оперно пеене и поп-вокали. На този концерт ще има специални изненади, както и ще се изпълнява филмова музика.


Това събитие се прави с цел да обогати музикалната култура и да подпомогне развитието на музикалните събития в страната. Също така артистите, които участват заедно в този проект, вярват, че обединявайки се в едно цяло на сцената, ще подарят на аудиторията едно незабравимо изживяване, разкривайки силата на музиката и нейното въздействие, под формата на единно обединение.


След над едногодишна организация, музикантите нямат търпение да се изправят пред Българската публика. Изпълнителите обещават една грандиозна сетлиста подбрана специално за този спектакъл, като основните фигуриращи произведения ще бъдат, от творчеството на Финландската метъл група - NIGHTWISH, както и произведения от световно известната видео игра на Blizzard entertainment - WORLD OF WARCRAFT, които ще се изсвирят за първи път на Българска земя. Организаторите обещават, че се очакват и доста изненади по време на шоуто.


Промо билет до 08.09.2018г. - 14.00 лв. на човек. За групи от 5 човека, цената пада на 12.00 лв. на човек.
Билети: https://goo.gl/2YyKkn Лица под 14 годишна възраст, могат да влязат само с пълнолетен придружител, представяйки акт за раждане на малолетното лице. (Придружителят се допуска безплатно на събитието).


Шоуто стартира в 19:00 ч., с продължителност до 21:30 ч., като вратите отварят от 18:00 ч.

Повече

Концерти

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK