11 война

4 декември 2019 г., НДК, Зала 1, 20:00 ч.

Статията не е част от редакционното съдържание на “Дневник”

DEGRIS EVENTS

DEGRIS EVENTS

За първи път в България, Кунг Фу Театърът на Джаки Чан ще гостува със спектакъла "11 Война" през декември в София, Пловдив и Варна.


Спектакълът "11 война" е съчетание от бойно изкуство, което обединява в себе си култура, философия, древни традиции и танц. Изумителните акробатични изпълнения, на ръба на човешките възможности са следствие от всекидневни физически тренировки на човешкото тяло / в резултат трениращият става гъвкав и много бърз/ и абсолютен контрол на вътрешна енергия. Спектакълът е с концептуални визуализации и декор, въздействаща музика, светлинни ефекти - https://youtu.be/olJm-jl3JD8


"11 Война" е завладяваща история в 6 акта, които разказват истории за кунг фу майстори, постигнали духовна и физическа хармония.


Акт 1 "Източникът" - "Юмрука на десетте форми" – съчетание на петте елемента - Метал, Дърво, Земя, Огън и Вода и всеки от петте животински стила в кунг фу, който отразява движенията, характеристиките и поведението на животните, които символизира - маймуна, змия, тигър, жираф и дракон, Акт 2 "Душа" - притча за духовната сила, Акт 3 "Учител" – история на изкуството Кунг фу със съвременен танц, Акт 4 "Спокойствие" – танц с хартиени чадъри от практиката Тай Чи, Акт 5 "Празник" - воински танц с така наречените "водни ръкави" . Епилог "Войни" - танц на всички артисти в ритъм в съвършена хармония без музикален съпровод.


Джаки Чан е китайски актьор, режисьор, продуцент, сценарист, специалист по бойни изкуства, певец и каскадьор. В своите филми е известен с акробатичен боен стил, придружен с комични елементи, използване на подръчни оръжия и новаторски каскади. Той започва кариерата си през 70 –те години на 20 век и оттогава участва в повече от 150 филма. Отличен е със звезда на Алеята на славата в Холивуд. Джаки Чан е един от най-популярните актьори на планетата, когато става дума за филмите, включващи употребата на бойни изкуства.


София, НДК зала 1 на 4 декември, Пловдив, зала "Сила" на 5 декември, Варна, зала ДКС на 11 декември.


Организатор DEGRIS EVENTS
Билети в мрежата на ЕВЕНТИМ, ТИКЕТПОРТАЛ и на касите на място.
Деца до 7 годишна възраст се допускат без билет и право на отделно място.
Учтиво молим, родителите/ придружителите/ , да носят копие на акта за раждане на детето.

Повече

Концерти

Джуманджи: Следващо ниво

Джуманджи: Следващо ниво

Виж видеото
Черна Коледа

Черна Коледа

Виж видеото
Битката за Мидуей

Битката за Мидуей

Виж видеото
Пълно ускорение

Пълно ускорение

Виж видеото
Последната Коледа

Последната Коледа

Виж видеото
Семейство Адамс

Семейство Адамс

Виж видеото
Господарка на злото 2

Господарка на злото 2

Виж видеото
Жокера

Жокера

Виж видеото
Завръщане

Завръщане

Виж видеото
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK