11 война

4 декември 2019 г., НДК, Зала 1, 20:00 ч.

Статията не е част от редакционното съдържание на “Дневник”

DEGRIS EVENTS

DEGRIS EVENTS

За първи път в България, Кунг Фу Театърът на Джаки Чан ще гостува със спектакъла "11 Война" през декември в София, Пловдив и Варна.


Спектакълът "11 война" е съчетание от бойно изкуство, което обединява в себе си култура, философия, древни традиции и танц. Изумителните акробатични изпълнения, на ръба на човешките възможности са следствие от всекидневни физически тренировки на човешкото тяло / в резултат трениращият става гъвкав и много бърз/ и абсолютен контрол на вътрешна енергия. Спектакълът е с концептуални визуализации и декор, въздействаща музика, светлинни ефекти - https://youtu.be/olJm-jl3JD8


"11 Война" е завладяваща история в 6 акта, които разказват истории за кунг фу майстори, постигнали духовна и физическа хармония.


Акт 1 "Източникът" - "Юмрука на десетте форми" – съчетание на петте елемента - Метал, Дърво, Земя, Огън и Вода и всеки от петте животински стила в кунг фу, който отразява движенията, характеристиките и поведението на животните, които символизира - маймуна, змия, тигър, жираф и дракон, Акт 2 "Душа" - притча за духовната сила, Акт 3 "Учител" – история на изкуството Кунг фу със съвременен танц, Акт 4 "Спокойствие" – танц с хартиени чадъри от практиката Тай Чи, Акт 5 "Празник" - воински танц с така наречените "водни ръкави" . Епилог "Войни" - танц на всички артисти в ритъм в съвършена хармония без музикален съпровод.


Джаки Чан е китайски актьор, режисьор, продуцент, сценарист, специалист по бойни изкуства, певец и каскадьор. В своите филми е известен с акробатичен боен стил, придружен с комични елементи, използване на подръчни оръжия и новаторски каскади. Той започва кариерата си през 70 –те години на 20 век и оттогава участва в повече от 150 филма. Отличен е със звезда на Алеята на славата в Холивуд. Джаки Чан е един от най-популярните актьори на планетата, когато става дума за филмите, включващи употребата на бойни изкуства.


София, НДК зала 1 на 4 декември, Пловдив, зала "Сила" на 5 декември, Варна, зала ДКС на 11 декември.


Организатор DEGRIS EVENTS
Билети в мрежата на ЕВЕНТИМ, ТИКЕТПОРТАЛ и на касите на място.
Деца до 7 годишна възраст се допускат без билет и право на отделно място.
Учтиво молим, родителите/ придружителите/ , да носят копие на акта за раждане на детето.

Повече

Програма

Легенда: предпремиера, премиера, предстоящ

Национален дворец на културата

Адрес: пл. България 1

  • Ср. 04.12.19

    20:00

Концерти

Доктор Сън

/ Филми
Доктор Сън

Доктор Сън

Виж видеото
Семейство Адамс

Семейство Адамс

Виж видеото
Господарка на злото 2

Господарка на злото 2

Виж видеото
Близнакът

Близнакът

Виж видеото
Жокера

Жокера

Виж видеото
Загубеният йети

Загубеният йети

Виж видеото
Засукан свят

Засукан свят

Виж видеото
В кръг

В кръг

Виж видеото
Имало едно време... в Холивуд

Имало едно време... в Холивуд

Виж видеото
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK