След 5


Какво следва

П С Н П В С Ч П
19 20 21 22 23 24 25 26

Днес няма събития в A+ gallery

A+ gallery


гр. София
ул. "Васил Априлов" №20
тел. 0889 856 621

A+ gallery - едно ново алтернативно пространство за изкуство и култура, където малки и големи ще имат възможост да обогатяват своя свят, стартира с проект, наречен In the sky.

Целта на A+  е да насърчава български артисти, работещи в сферата на съвременното изкуство да представят своите творби  пред широката публика.

Другата основна посока е развитие на отношение към изкуството чрез достъпни форми на представяне на деца от различни възрасти.

В две групи от 3-7 и 8-12 години, младите творци се срещат с чудния свят на модерното и съвременно изкуство, за да го претворяват по свои начин в произведенията си.

А+ обогатява, разнообразява и оцветява културния живот на София като представя експозиции, скулптури, инсталации и различни видове изкуства, специално създадени, поставени и курирани за пространството на галерията.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK