Какво следва

С Ч П С Н П В С
23 24 25 26 27 28 29 30

G8 Cinema

ул. "Гладстон" №8


гр. София
ул. "Гладстон" №8
телефон за резервации: 02/ 995 00 80
www.g8cinema.com

Културен център "G-8" е ново градско пространство за качествено и независимо арт-кино и събития, свързани с него и широкия спектър на визуалните и сценични изкуства, литературата, културното наследство.

Центърът е ново предизвикателство към българската публика, иницииран от създателите на "Еф Екс Синема" и "Евро Синема", които са с дългогодишна дейност в областта на кинопоказа и са добре познати в културния и обществения живот на страната с разнообразната програмация, фокусирана върху българското и европейско филмово изкуство.

Мисията на центъра е да популяризира филмовата култура чрез селекцията и показа на качествена разнообразна и различна кинопродукция, организирана в регулярна програмация, фестивали, панорами, проекти и обучения, която да отговаря на нуждите на киноманите и да посреща и предизвиква специфичния зрителски интерес.

Културен център "G - 8" е оборудван с три киносалона , зала за презентации и обучения и кафе. В пространството ще бъде създаден и малък музей на киното – техника, плакати и други предмети, свързани с кинопоказа.

Стремежът ни е Центърът да бъде за посетителите не само място за стойностно кино, но и средище за други специални събития, за срещи и дискусии и за приятно прекарване на свободното време.

Monster Hunter: Филмът

Monster Hunter: Филмът

Виж видеото