След 5


Какво следва

С Н П В С Ч П С
16 17 18 19 20 21 22 23

Днес няма събития в Derida Dance Center

Derida Dance Center

бул. "Сливница" №245


гр. София
бул. "Сливница" №245, ет.3
(Сградата, в която е фирма ART93, в директна близост до Лъвов Мост и новата метро станция "Лъвов Мост", от страната на Централна гара)

За контакти: тел. 0876 950 008
office@derida-dance.com 

Derida Dance Centre е първият център за съвременен танц и обучение в България.

Derida Dance Center предлага както модерни и класически класове за професионални танцьори,  така и обучение в различни танцови дисциплини за любители. Центърът предоставя резиденция на артисти и теоретици в областта на съвременните изпълнителски изкуства и възможност за организиране на работни ателиета, презентации и провеждане на дебати.

Пространството заема важна част в културния живот на София, като регулярно се представят пърформанси със зрителска аудитория 50-70 посетители.

Derida Dance Center е припознат като надежден партньор в осъществяването на значими проекти, голяма част от които са с участието на доказани международни организации.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK