След 5


Какво следва

П С Н П В С Ч П
22 23 24 25 26 27 28 1

Театър Азарян

пл. "България" №1


гр. София
пл. "България" №1
тел. 02 916 61 97
http://ndk.bg

Театър Азарян е най-новото театрално пространство в София – част от огромния културен механизъм на Националния дворец на културата. Утвърдени имена на българската и европейската сцена ще асоциират работата си с този кураторски проект.

Театърът ще дава пространство за изява на млади творци, които чертаят новите тенденции в изпълнителските изкуства. Театър Азарян има амбицията да обедини голяма група артисти в обща социална, културна и естетическа идея, които да създадат творческа микросреда на обмен със своята публика.

Сцената на Театър Азарян е уникална. Тя позволява нов вид работа на творците и предполага интимност на гледането, което ще промени театралното преживяване, предизвиквайки обичайните представи, интелектуални и емоционални модели на зрителите.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK