След 5


Какво следва

П В С Ч П С Н П
18 19 20 21 22 23 24 25

Сити Марк Арт Център

бул. "Янко Сакъзов" №30


гр. София
бул. "Янко Сакъзов" №30
+359 878 688 820
citymark_ltd@abv.bg
citymark.bg@gmail.com

Бивш кинокомплекс "Левски", находящ се в идеалния център на гр. София. Обектът е разположен недалеч от паметник "Васил Левски", срещу парка Заимов, на познато и много комуникативно място.

В непосредсвена близост се намират Софийски Университет "Св.св.Климент Охридски", Националната художествена академия, Нациоаналната библиотека "Св.св. Кирил и Методи", Докторската градина, Парламента, както и много институции с обществено значение като посолства, банки, театри, бизнес центрове, хотели.

Имотът се помещава в част от сутерена, партера и мецанина на шест етажна сграда със смесени обществено-жилищни функции. Има два входа от към бул." Янко Сакъзов".

Сити Марк Арт Център е мултифункционална зала с високо-технологично и техническо оборудване, която предлага разнообразни възможности за провеждане на широк спектър от събития, като например за концерти, постановки, изложби, прожекции на филми, корпоративни събития, коктейли, обучения и тиймбилдинг, модни ревюта, сватби, рождени дни, балове, новогодишни и великденски събития, снимане на телевизионни формати и сцени от филми. Разнообразие от пространства с уникален интериор.

Капацитет до 300 души.

Фаворитката

/ Филми 0
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK