След 5


Какво следва

С Н П В С Ч П С
23 24 25 26 27 28 1 2

Днес няма събития в Дом на културата "Средец"

Дом на културата "Средец"

ул. "Кракра" №2А


гр. София
ул. "Кракра" №2А
тел. 02/944 27 59; 02/944 25 26; 02/944 10 92
факс:02/944 20 17
E-mail: dksredets@abv.bg

Домът е едно от най-популярните пространства за традиционна и съвременна култура и изкуство в цялата страна. С добрата си локация в центъра на София и с гостоприемството си към формации и творци с различни естетики и от различна възрасти, той е непресъхващ източник на нови идеи и инициативи, удобно място за контакти, творчески обмен и изяви.ДК "Средец" е творчески дом на световно известни състави, спечелили милиони приятели на България по целия свят.

Предметът си на дейност, съхраняване, създаване и разпространение на културни ценности, ДК "Средец" реализира в следните направления:

Художествено-творческо – организира всички музикално-артистични, сценични и концертни изяви на колективите към Дома и извън него. Организира концерти, чествания на празници, конкурси, фестивали, изложби и пр.

Рекламно-информационно – популяризира дейността на Дома чрез печатни материали, сувенири, отразявяне в медиите, организиране на PR събития

Квалификационно-образователно – организира различни по тематика и продължителност курсове, школи, дискусии, лекции, семинари и др.

Административно-стопанско – обезпечава административното и финансово обслужване на ДК "Средец", поддръжката на сградата и материалната база

ОКИ ДК "Средец" се намира в сърцето на столицата срещу красивия парк "Вл. Заимов" и стопанисва триетажна сграда на ул. "Кракра" 2А, в която развива своята творческа дейност. Той е желан домакин за провеждане на значими културни прояви от външни организации.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK