Аладин

Статията не е част от редакционното съдържание на “Дневник”

Независим театър

Независим театър

Режисьор: Надя Асенова

Диригент: Людмил Горчев

Диригент: Светослав Лазаров

Сценография: Тодор Райков

Художник на костюмите: Анелия Райкова

Хореография: Татяна Янева

Музика: Марио Балтаджиев

Либрето: Иван Ангелов , Петя Миладинова

Текст на песните: Иван Ангелов

Участват: Ненчо Балабанов, Поли Генова, Дони - Добрин Векилов, Богомил Спиров, Станимир Гъмов, Сандра Петрова, Христо Сарафов, Деница Шопова, Александър Василев, Георги Ханджиев, Румен Григоров, Иван Панев, Тодор Велков, Иван Бенчев, Никола Кабрузов, Николай Христов, Валери Цветков, Генадий Иванов


За постановката

Мюзикъл за деца и възрастни


Знаете ли Кой е...Аладин?!


Чели ли сте Приказката за Аладин, за една вълшебната лампа, за един добър Дух, за един зъл Магьосник, за една прекрасна Принцеса и за...още нещо?!


"Аладин" е един!!!


Хитовият авторски мюзикъл за деца и възрастни "Аладин", след 3 успешни сезона, се завръща с нова, по-добра и по-завладяваща версия за всички Вас.


Духът не е просто слуга, а метафора за човешкият Дух, в който се крие силата на всеки от нас. Аладин трябва да разчита не само на могъществото на добрия дух, но да потърси силата в себе си и да се справи сам с предизвикателствата на Съдбата.


ДОНИ  е в ролята  на Злият магьосник, който е на повече от 300 години, манипулира всички по пътя си, омагьосва Принцесата.


Тя – Принцесата, носи странното име Бадрулбудура и е любимата на Аладин. Ролята е поверена на Поли Генова.


Той - Аладин, който попада в редица приключения и преодолява хиляди препятствия, за да намери вълшебната лампа и да си върне Любовта, е самият Ненчо Балабанов.


Уникалната авторска музика на Марио Балтаджиев, неповторимите текстове  на Иван Ангелов, новите режисьорски решения на Надя Асенова, много смях, специални ефекти, фокуси, мултимедия и анимация, перфектен звук и прекрасни певчески и актьорски изпълнения!


Всичко необходимо за забавление на цялото семейство!


Не го пропускайте!!!


Тази човешка история ще докосне зрители от всички възрасти и всеки ще открие нещо за себе си и нещо от себе си.


Ние сме там!


А Вие?!

Повече

Опърничавите

/ Филми 1
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK