Кофичка с лопатка

от Елза Лалева

Статията не е част от редакционното съдържание на “Дневник”

Куклен театър

Куклен театър

Автор и режисьор: Елза Лалева

Музика: Кристиян Бояджиев

Сценография и кукли: Стефка Кювлиева

Консултант: Петя Атанасова - психолог

Участват: Галина Савова, Таня Етимова, Цветослава Симеонова


За постановката

Още едно заглавие от поредицата "Театър за бебета" ще добави в репертоара си Столичен куклен театър. Интерактивната пиеса "Кофичка с лопатка" е предназначена за деца от 2 до 5 годишна възраст и техните родители.


"Кофичка с лопатка" е съобразена с особеностите в развитието на детето и неговата потребност да опознае заобикалящия го свят чрез личните си преживявания.


"Заповядайте да се уверите колко много неща могат да изскочат от една малка детска кофичка – момиченце, пчеличка, куче, светулки. Показват се страхчета и цъфтят маргаритки. Има и малко уроци – кое е "ДА" и кое е "НЕ", както и игра на "ДАЙ" и "МОЖЕШ". И песнички изскачат, и дори рецепта за лимонада срещу страх. Накрая всичко завършва със сладката сънна умора в една красива детска стая. Нали това искаме всички?" – сподеделя Елза Лалева, режисьор на постановката.


"Кофичка с лопатка" – повдигаш леко капачето и отвътре ти се усмихва детският свят...

Повече

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK