Глухарче

от Ханес Ланголф & Ермира Горо

Статията не е част от редакционното съдържание на “Дневник”

Театър Азарян

Театър Азарян

Продукция на: Onassis Stegi

С подкрепата на: Съвета по изкуства на Англия, The Place

Партньори на изследователската фаза: South East Dance, Hackney Showroom

Подкрепа на турнета: Onassis Stegi

Организация на турнета: Delta Pi

Участват: Ханес Ланголф, Ермира Горо, Рафаел Пардило, Александрос Ставропулос, Димитра Мерцани, Антонис Стамопулос, Димитрис Карагеоргос


За постановката

Културен център Онасис – Атина, Гърция


Човешкият живот е белязан от неспирен стремеж към радост, свобода, спокойствие и щастие. Танцовият спектакъл Глухарче разказва за него посредством изразителната сила на движението и образите.


В него се преплитат истории за ситуации, усещания и крехките, неустойчиви връзки между хората в един непрекъснато променящ се свят. Глухарче е първата съвместна работа на Ханес Ланголф и Ермира Горо, дългогодишни танцьори в световноизвестната британска компания DV8 Physical Theatre. Тук те споделят общото си желание да създадат вълнуващо представление в пространството между реалността и метафората, силно свързано с живота.


"В Глухарче искахме да се потопим във вътрешния свят на човешките задръжки и да намерим начин да разкрием радостта от преодоляването на собствените ни граници. Черпехме от историите на изпълнителите и нашите собствени преживявания... Много говорихме как откритите отношения с хората около нас могат да ни помогнат да надмогнем своите несигурности и да ни направят по-пълноценни."
Ханес Ланголф, Ермира Горо

Повече

Monster Hunter: Филмът

Monster Hunter: Филмът

Виж видеото
Суперинтелект

Суперинтелект

Виж видеото
Бащата

Бащата

Виж видеото
Ловът

Ловът

Виж видеото
Пепел върху слънцето

Пепел върху слънцето

Виж видеото
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK