Хаос /НАТФИЗ/

Статията не е част от редакционното съдържание на “Дневник”

НАТФИЗ

НАТФИЗ

автор и постановка: Елена Господинова,

клас на доц. Ясен Вълчанов


За постановката


НАТФИЗ е единственото място в България, в което професионално се обучават творци в направлението "Танцов театър". В пространствата му всеки сезон се създават образци на толкова популярното в световен мащаб невербално сценично изкуство.


Съчетание от актьорски умения, пластика, акробатика, танц и пантомима изкуството освобождава неподозирани визуално-пластични образи, които международната публика споделя възторжено - невъзпрепятствана от езикови и смислови бариери.


В самото начало на 2020 година образованието по специалността в НАТФИЗ подари още един великолепен спектакъл на софиянци "Хаос", чиято втора премиера ще се състои на 21-ви януари. Заповядайте!


Ето какво споделя Елена Господинова - автор и постановчик на "Хаос" - Темите в спектакъла изследват човека в модерното общество и метаморфозите, които той преживява, начина по който ги приема или им се противопоставя Целта е да достигнем до нови състояния, за да опознаем по-добре собствения си механизъм на действие. Използваме художествения език на тялото чрез: съвременен танц; релийз техники; контактна импровизация; основи на класическия танц, съчетано с мимика, жест и драматичен театър.

Повече

За душата

/ Филми
За душата

За душата

Виж видеото
Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK