Панаир на суетата

По едноименния роман на Уилям Такъри

Статията не е част от редакционното съдържание на “Дневник”

Театър Азарян

Театър Азарян

Сценарий: Орлин Василев

Адаптация: Бойка Ангелова

адаптация: Кейт Хамил

превод: Маргарита Мачева

сценичен вариант и режисура: Маргарита Мачева

сценография и костюми: Марина Райчинова

музика: Петър Дундаков

хореография и пластика: Мариана Йотова

в ролите: Мариана Бонева, Гергана Цакова, Нено Койнарски, Божидар Йорданов, Иван Николов, Аладин Алиибрахим, Теодор Куков, Недиляна Павлик, Васил Кацарски и Радослав Балев


За постановката


"Всички се стремят към онова, което не си заслужава да притежаваш"


"Панаир на суетата" е спектакъл по едноименния класически роман на Уилям Мейкпийс Такъри, който проследява историята на Беки Шарп - младо момиче от бедно семейство, което се изкачва със зъби и нокти към висшето общество.


Беки Шарп е всичко обратно на романтичните героини от великите любовни истории - тя е хитра, пресметлива, забавна и самоуверена и не спира пред нищо, за да постигне мечтите си. Но заслужават ли си тези мечти? И каква е цената за тяхното постигане?


Съвременната сценична адаптация на режисьора Маргарита Мачева ни среща с една млада актьорска трупа, която по изключително забавен и зрелищен начин разказва класическата история за суетата в свят, в който всички се стремят към онова, което не си заслужава да притежаваш?


Проектът е реализиран с подкрепата на Община Благоевград

Повече

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK