Чудесата на Зайн

Статията не е част от редакционното съдържание на “Дневник”

Чудесата на Зайн

Носителят на титлата ''Илюзионист на годината'' и купата Сенко пристига на 29 -30 септември в театър ''Театро" София със своя спиращ дъха спектакъл!


ВАЖНО!!! Всеки закупил билет за ''Чудесата на Зайн'' получава и безплатен вход за замъкът в Равадиново ''Влюбен във вятъра''


Чудесата на Зайн ''Остани в България Промени България'' е магичен спектакъл като никой друг.
Подготвян повече от 7 години ''Чудесата на Зайн'' ще Ви заплени и изпрати в свят, в който физичните закони отстъпват място на въображението и безсилни да разгадаете ефектите, които се случват на сцената, Вие ще се оставите да бъдете запленени от Магията и върнати обратно в детството.


Свят, в който момичета плуват във въздуха, хора се разрязват на две и се възстановяват с щракването на пръсти, храсти разцъфват с рози само от повея на ветрило и ако се вслушате достатъчно силно ще можете да чуете мислите на човека до вас.


В своя спектакъл Зайн обединява невиждани досега в България гигантски, шеметни илюзии и загадъчен ментализъм , с който ще надникне директно във Вашето лично съзнание. "Чудесата на Зайн" е един пир за сетивата и стимул за ума на малки и големи. В продължение на повече от час и половина ще видите над 30 зашеметяващи илюзии, което слага "Чудесата на Зайн" начело на всички балкански илюзионни спектакли като най-мащабният, правен досега от единствен илюзионист.Специален гост изпълнител в спектакъла е последният ученик на Астор- Джулиано , който е подготвил много магични изненади !


Билети в Евентим


Този спектакъл е със специалната подкрепа на Национален Фонд Култура!

Повече

Коментари (0)
За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK