Една вечер с хитовете на Бродуей

Концерт-спектакъл на Музикалния театър

Статията не е част от редакционното съдържание на “Дневник”

Музикален театър

Музикален театър

Режисьор: Александър Мутафчийски

Диригент: Юли Дамянов

Хореограф: Татяна Янева

Координатор и сценично оформление: Пеньо Пирозов

Участват солистите: Марияна Арсенова, Олга Михайлова- Динова, Еделина Кънева, Теменужка Трифонова, Владимир Грудков, Александър Мутафчийски, Александър Панайотов, Пеньо Пирозов, Денко Проданов, Христо Сарафов, Богомил Спиров

Балет и Оркестър на Музикалния театър с диригент Юли Дамянов


За постановката


Вижте най-доброто от световния мюзикъл и популярната музика в изпълнение на звездите на Музикалния театър. Те ще ви представят любими откъси от мюзикълите: "Кабаре", "Котки", "Чикаго", "Фантомът на операта","Мис Сайгон", "Булевардът на залеза ","Исус Христос суперзвезда" и "Магьосникът от Оз".


На сцената ще прозвучат и популярни световни хитове, изпълнени от солистите в съпровод на оркестъра на Музикалния театър. Към тази музикална феерия добавяме стилната хореография на балета, бляскавите костюми и сценография.


Подарете си една незабравима вечер с хитовете на Бродуей, изпълнени наживо от солистите, балета и оркестъра на Музикалния театър.

Повече

Програма

Легенда: предпремиера, премиера, предстоящ

Държавен музикален и балетен център

Адрес: ул. "Панайот Волов" №3

  • Пет. 20.05.22

    19:00

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK