Игра за двама

от Иво Сиромахов

Статията не е част от редакционното съдържание на “Дневник”

Открита сцена "Сълза и смях"

Открита сцена "Сълза и смях"

Режисьор: Златомир Молдовански

Сценограф: Ивелина Минева

Музикално оформление: Стефан Здравески

В ролите: София Бобчева и Александър Кадиев


За постановката


Актьорите влизат в 16 различни роли на хора от нашето съвремие


София Бобчева и Александър Кадиев попадат в "Игра за двама". Актьорите влизат в 16 различни роли на хора от нашето съвремие и пресъздават образи от ежедневието ни - продажните плеймейтки, корумпираните политици, псевдопатриотите, вечно неразбраните интелектуалци, измамниците автотърговци и други.


"Игра за двама" е комедия за разминаванията и недоразуменията в отношенията между мъжете и жените. Авторът Иво Сиромахов разказва с ирония и усмивка историите на няколко двойки, които изпадат в абсурдни ситуации, търсейки любов, разбиране, пари или известност.


В постановката, режисирана от Златомир Молдовански, зрителите ще надникнат в кухнята на театъра, за да видят как се подготвя едно представление. Пред погледа на публиката актьорите влизат от една роля в друга, сменят различни образи, въвеждат ни в процеса на създаване на спектакъла.


Защото животът е игра, в която всички ние участваме. Важното е да го правим с усмивка.


Премиерата на спектакъла ще бъде в София на 15 февруари в Открита сцена "Сълза и смях". През март и април предстоят и премиерни дати на представлението в Пловдив, Варна, Бургас и Лондон.


БИЛЕТИ:
15 февруари, София: https://bit.ly/33JduuJ
12 март, Бургас: https://bit.ly/3IbQDqm
13 март, Пловдив: https://bit.ly/3Kewulr
24 март, Варна: https://bit.ly/33jcrBV
9 април, Лондон: https://bit.ly/3nuwgN9

Повече

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK