Четирите споразумения

Статията не е част от редакционното съдържание на “Дневник”

Нов театър НДК

Нов театър НДК

Режисьор: Цвета Балийска

Асистент режисьор: Пламен Петков

Хореограф: Цветина Матова

Музика: Рада Михайлова, Цвета Балийска

Ударни и гонг: Пламен Петков

Китара и мелодика: Авенир Михайлов

Музикален консултант: Константин Кучев

Дизайн на плакат: Лилия Самоковска

Превод от и на жестов език: Силвана Павлова

Консултант жестов език: Росица Караджова

Аудиоописание за слепи и незрящи хора: Цветина Матова

Участват: Авенир Михайлов, Ая Рибарска, Божидар Иванов, Боряна Лачева, Борис Партенов, Валери Михайлов, Емона Соколова, Киара Тодорова, Мария Партенова, Мария Попова, Марин Михайлов, Мартина Занева, Раяна Михайлова, Никол Щериева, Росен Соколов, София Болашъкова, Ясна Тенева.

*Достъпно за незрящи хора и хора с увреден слух!


За постановката


Театър Драмеди с радост ви кани на новото си авторско представление "Четирите споразумения" по едноименната книга на Дон Мигел Руис в Нов театър НДК.


Един бестселър, променил живота на много хора, четири прости споразумения, които могат да променят коренно живота ни, да се освободим от токсичните мисли, да поемем контрол върху преживяванията си, да не позволяваме външните обстоятелства и мнения да направляват дните ни.


Работата по спектакъла започна по време на Театрален лагер "Драмеди", където поставихме основата. Цяла есен репетирахме и развивахме заложеното, заедно с участниците в представлението и вече сме готови да го споделим с вас!


Събитието се осъществява с финансиране от НФК по едногодишна програма за подкрепа на Сдружение Творци и предлага достъпност за хора с увреден слух и увредено зрение чрез превод на жестов език и аудиоописание със специална техника.

Повече

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK