Забранените фокуси на Ненчо

Статията не е част от редакционното съдържание на “Дневник”

Забранените фокуси на Ненчо

© Борис Урумов

режисура: Емил Марков

помощник-режисьор: Вилиана Панталеева

сценография и костюми: Нина Пашова

музикална среда: Василена Валентинова

хореография: Петя Христова

плакат и програма: Рада Миладинова

фотограф: Борис Урумов

участват: Ненчо Илчев, Лара Златарева, Самуил Христов

в магическият спектакъл танцуват: Петя Христова, Александра Таскова, Таня Кацарова, Лора Иванова, Светослав Серопян, Цветан Апостолов, Даниел Бинев


За постановката


ВНИМАНИЕ!!!
В това шоу ще видите нещо невиждано!
Вие участвате в най-мащабния илюзионен спектакъл в България!
Това са "ЗАБРАНЕНИТЕ ФОКУСИ НА НЕНЧО" - магично шоу
с виртуозни фокуси, блестящи илюзии, много хумор и малко тъга.


"ЗАБРАНЕНИТЕ ФОКУСИ НА НЕНЧО" е магичен спектакъл за хора от всички възрасти, готови да се потопят в бездната на магията.
Непредставяно до момента в България илюзионно шоу, в което фантазиите ще ви разсмиват, илюзиите ще ви смайват, а магиите ще ви изумяват, без да уплашат никого.


"Въображението е по-силно от знанието - само то може да те отведе в светове, за които не си и подозирал!"
Емил Марков


"Левитация", "изчезване", летящи хора, изумителни фокуси и бляскав балет са само част от зашеметяващите магии в спектакъла на Ненчо Илчев, които спират дъха. Някои от тези завладяващи номера могат да се видят само в най-мащабните световни спектакли на Лас Вегас от виртуозни илюзионисти като Дейвид Копърфийлд, Крис Ейнджъл и магьосниците Пен и Тейлър. На сцената на Театър "БЪЛГАРСКА АРМИЯ" тези фокуси не само ще оживеят в пълния си блясък, но Ненчо ще включи и публиката в тях.


"Магията е вълшебната приказка, която всеки носи дълбоко в душата си още от детството. Дори сега разбирам, колко е важно да запазиш тази детска надежда и да знаеш, че ако вярваш и го искаш силно, всичко е възможно."
Ненчо


Дали илюзията е нещо магическо, или магията е просто илюзия, как точно се правят фокусите и защо са "забранени", ще се опита да разкрие пред публиката новата асистентка на Ненчо - познатата от телевизионния екран "Кака Лара".


"В това магично шоу ще станете жертви на подли манипулации, шокиращи илюзии и забранени фокуси! Моля ви, не се поддавайте на тези коварни инсинуации... Просто слушайте внимателно и наблюдавайте! Ако запазите спокойствие на духа, забавлението ви е гарантирано!"
Лара


Ненчо и Лара обещават сред публиката да няма разплакани деца, стъписани родители и разтревожени баби. Ако някой все пак изчезне, ще го върнат с бонбон в джоба, зайче под шапката или балон в ръката.


Със своето бляскаво шоу Ненчо и Лара гарантират настроение и радост на всички, които обичат да се забавляват, искат и вярват в силата на магията. Единственото условие е да забравят ежедневните си проблеми в училище и вкъщи и да се оставят в ловките ръце на Ненчо.

Повече

Постановки

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK