Видео: Кен Блок превзе Холивуд с "Джимкана 4"

В четворката Кен Блок залага повече на специалните ефекти, отколкото на атрактивното каране

В четворката Кен Блок залага повече на специалните ефекти, отколкото на атрактивното каранеЗомбита, разбит самолет, летящи горили, индийски танцьори и терминатор T-1000, приел образа на "Форд Фиеста H.F.H.V.". Какво е общото между тях?


Новата дългоочаквана "Джимкана 4" и екстремният пилот Кен Блок, който е открил идеалната площадка за поредните си хулигански прояви сред декорите на холивудското студио "Юнивърсъл".


В четвъртия си проект от серията YouTube звездата на "Монстър" се вписва перфектно в циркаджийския си имидж и иронизира филми като "Психо", "Топ гън", "Мортал Комбат", "Убий Бил" и дори "Междузвездни войни".
Основният герой в "Джимкана 4" отново е "Форд Фиеста H.F.H.V." (от Hybrid Function Hoon Vehicle) с 600 к.с. и чудовищните 900 Нм въртящ момент при тегло 1250 кг.


Двамата с Блок се сливат в познатия убийствен за гумите тандем, обигран в правенето на донъти около каращи "Сигуей" и изстрелващи се в небето горили, движещи се мотокари и YouTube готвачите от Epic Meal Time.


Веднага след тях 43-годишният пилот минава с вратите напред през "тухлена" стена и започва да тероризира изоставен град. Тогава американецът се натъква на стълба с друга горила на нея и също я отнася с дрифт.


За да бъде циркът пълен, на финала Блок слиза от автомобила и след няколко експлозии около него се развихрят боливудски танцьори под индийски ритми.


С всяко от първите три издания на "Джимкана" пилотът успешно опровергаваше холивудската максима, че продължението винаги е по-слабо от първата част. Дали в четворката той е успял да награди невероятните си изяви по 51-градусовия наклон на парижкия овал "Лина-Монлери", преценете сами.


С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK