Данчо Лазаров: Няма да подам оставка, дано Радостин Стойчев се върне

Президентът на БФВ Данчо Лазаров се надява Радостин Стойчев да се върне начело на националния отбор

© Анелия Николова

Президентът на БФВ Данчо Лазаров се надява Радостин Стойчев да се върне начело на националния отборПрезидентът на волейболната федерация Данчо Лазаров заяви, че няма никакво намерение да си подава оставката. Той отказа да поеме вина за бъркотията около националния отбор, като сподели, че БФВ е направила всичко необходимо.


Звездата на тима Матей Казийски призова Лазаров да се оттегли от поста си, защото "тръгна срещу отбора". Казийски, Андрей Жеков и Теодор Салпаров обмислят отказване от националния отбор заради уволнението на селекционера Радостин Стойчев. 


"Кой ще ми иска оставката? Поискай ми я ти! Длъжен ли съм да си подавам оставката? Естествено, че няма да си подам оставката. Аз не съм назначаван от тях. Нека да ми я поискат. Защо трябва да си я давам? Кой кого назначава в случая? Радостин Стойчев е треньор, който е назначен", каза Лазаров пред "Гонг".
След "препоръка" на премиера Бойко Борисов волейболната федерация реши отново покани Стойчев за селекционер, само три дни след като го уволни.


"Управителният съвет днес реши да оттегли своето решение за уволнението на Стойчев, след като дълго време обсъждахме как стоят нещатаи в интерес на националния отбор и на волейбола въобще. Удовлетворихме желанието на Бойко Борисов. Не знам какъв е изборът на Радостин. Надявам се той да поеме отбора и да си довърши работата. Неговият договор не е прекратен. Имаше такова решение, но договорът му не е прекратен. Това, което се искаше от нас, го направихме", каза Лазаров.


"Нека погледнем нещата как стоят. Какво трябва да направи федерацията? Създали сме перфектни условия. Попитайте предишните селекционери - за такова нещо не са мечтали. В това отношение сме изпълнили задълженията си. За тази квалификация получихме домакинството. Ние сме положили усилия домакинството да бъде в България, на тази квалификация, пред толкова публика, пред толкова хора, при осигурено финансиране. Задачата беше елементарна – спечелване на олимпийска квота. Спечелихме ли я? Не! Ние ли сме виновни", каза още той.


"На миналото Европейско първенство бяхме осми, след това имахме "уайлд кард" за Япония. Взехме втора квалификация. Тя също ни струва доста усилия. Имаше малко варианти, при които шансовете ни бяха силно намалени – или отиваме в Германия с Германия, Куба и Индия, или в Канада, а те преди няколко дни победиха Куба с 3:0, или пък ако САЩ не бяха спечелили квотата, щяхме да играем с тях. Ние получихме една отлична възможност и със съдействието на Андре Майер я получихме. Е, какво повече да направим? Да излезем на игрището ли", добави Лазаров.


Президентът на федерацията отрече твърденията, че е бил против назначаването на Стойчев през 2010 г. от самото начало. "Няма такова нещо. Аз бях този, който регулираше воденето на преговорите с Радостин. Аз бях искрено убеден, че като той бъде начело, това ще е от полза за националния отбор. Моето вътрешно убеждение беше, че Радостин е правилният човек", каза той.


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (74)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Interceptor
  Interceptor
  Рейтинг: 581 Неутрално
 2. 2 Профил на dolna4erti4ka
  dolna4erti4ka
  Рейтинг: 936 Неутрално

  Данчо да не стане Магаданчо

 3. 3 Профил на Цонев
  Цонев
  Рейтинг: 563 Гневно

  Нагъл си...

  And some things that should not have been forgotten were lost. History became legend, legend became myth...
 4. 4 Профил на Рол
  Рол
  Рейтинг: 607 Неутрално

  Червен крадлив боклук.

 5. 5 Профил на роджър
  роджър
  Рейтинг: 925 Неутрално

  Хубавото е, че с всеки изминал час и изречение се оливат все повече ...
  И ББ му бил виновен за подлярщината, подлецът му с подлец !!!
  Пранди излезе истински "мъж на честта", а тези излъгаха нагло, че е приел !!!
  И като видяха, че никой не ги иска, се оляха тотално !!!

  https://www.youtube.com/watch?v=7wBkJ8oIvRg
 6. 6 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1441 Разстроено

  "Задачата беше елементарна – спечелване на олимпийска квота. Спечелихме ли я? Не! Ние ли сме виновни", каза още той...."

  Бог да пази българския волейбол!!!! Явно си имат топ-идиот президент на федерация. Този няма да си подаде оставката. Прекомерно прост е!
  Дано не ни се разсърдят участвалите в квалификацията.

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 7. 7 Профил на ЗаНиЗа
  ЗаНиЗа
  Рейтинг: 2668 Любопитно

  "...няма никакво намерение да си подава оставката..." - ТЕ го плюят, ТО мисли, че вали!? Не са важни фактите, които изтъква, а атмосферата, която явно не осъзнава. А и няма как - отдавна рецепторите му са закърняли, а камо ли, за който и да е полъх на промяната.

  Направи съд от глината, празнината вътре в него го прави полезен.
 8. 8 Профил на kuku032
  kuku032
  Рейтинг: 696 Неутрално

  Пранди, а дори се надявам и Стойчев да си отстояват позициите! А този ще бъде принуден да си подаде оставката.

 9. 9 Профил на asroma1927
  asroma1927
  Рейтинг: 787 Неутрално

  Инж.Данчо много отдавна е стигнал дъното. Но .... за него явно няма дъно и той неуморно продължава да копае.

 10. 10 Профил на kirsner
  kirsner
  Рейтинг: 925 Неутрално

  Сега уверихте ли се за какъв мръсник и наглец става дума?

 11. 11 Профил на Петър Петров
  Петър Петров
  Рейтинг: 557 Неутрално

  А ако наистина е прав човека.Стига сте го плюли.Има организация,има зала има всичко.От Радостин Стойчев се искаше само едно.Какво всички скачате срещу Лазаров.

  Горд българин с три години стаж в Испания .
 12. 12 Профил на kirsner
  kirsner
  Рейтинг: 925 Неутрално

  Нека да тръгнем от това кой кой е в БФВ ( българската федерация по волейбол) и така ще си разясним точно какво се случва и защо.
  От 12 години начело на БФВ е Данчо Лазаров, който обича да си слага инж. пред името по стар тоталитарен навик. Иначе Лазаров е толкова инженер, колкото и ББ е доктор на науките. Данчо Лазаров е собственик на строителна фирма "Сиконко", която се появи в началото на 90-те от "нищото". Така се появиха почти всички "преуспели" фирми- с генезис куфарчетата с червени пари, МВР и ДС. Данчо Лазаров не прави изключение от това. Защо мислите още не са извадени досиетата на представителите на българския бизнес?! Защото те са най-важните и "най-интересните". Тези досиета моделират в най-голяма степен целия преход в България.
  Иво Константинов от Дупница ( заместника на Данчо Лазаров) започна в началото на 90-те с автобусни превози до България и Западна Европа ( тогава, до средата на 90-те все още нямаше Шенген и визи) и цяла армада автобуси. Как става така, че един младеж тогава на няма и 30 години ще има толкова пари, и то в началото на 90-те, да започне по този начин? Отново имаме куфарчета с червени пари, МВР и ДС.
  В УС на БФВ е и Милко Бандасаров, шеф на ОУ на МВР в Кърджали през 90-те. Това мисля че е достатъчно.
  Има още милиционери и стари апаратчици в този УС (управителен съвет). За парлама са сложени и няколко известни имена от близкото минало във волейбола като Л.Ганев, Димо Тонев, Б. Кьосев, Н. Желязков и пр. Повечето от тях имат директен финансов интерес от участието си в управлението на волейбола. Участват в далаверата заедно с Данчо Лазаров. Например е известно, че в хотела на Тонев във Велинград отсядат всякакви волейболни отбори от страната и чужбина. Биснесът на Л. Ганев пък е свързан с доставка на екипи и съоражения за волейболните отбори.
  Хора като Данчо Лазаров и сие надушиха, че във волейбола има доста пари - от участието в световни лиги, от държавни субсидии, от бизнес със спортни артикули и т.н.. Тях не ги интересува развитието на волейбола в дългосрочен план, тях ги интересува да направят пари набързо- тук и сега. А Радостин Стойчев дойде с визия - да подобри организацията и равнището на волейболното първенство, да развие юношеския волейбол в България, въобще да постави развитието на волейбола у нас в дългосрочен план. Това нямаше как да не доведе до конфликт между Стойчев и ръководството начело с Лазаров. Хората около Лазаров се интересуват как да запазят мястото си, тях не ги интересува развитието на българския волейбол в дългосрочен план. И Стойчев се оказа неудобен, те видяха заплаха за собственото си оцеляване.
  Поради подобна причина Данчо Лазаров спретна апаратна постановка преди 4 години и на Пламен Константинов. Константинов е образован и интелигентен човек, израснал в професорско семейство. Разбира проблемите на волейбола и също като Стойчев има визия за развитието за 10-15 години напред. Беше решил да слага край на състезателната си дейност след олимпиадата през 2008 и Данчо Лазаров се уплаши, че заради авторитета и амбициите си представлява опасност за заемания от него пост, ако реши да се кандидатира. Пламен Константинов не е тъп и арогантен като Л. Ганев, Б. Кьосев, Д. Тонев и пр., и всичко това добре се знае. Имаше наистина перспектива да застане един ден начело на БФВ, преди Лазаров да му спретне номера с тостестерона. Независимо , че всичко това се отрази крайно негативно на представянето на отбора в Пекин. Но Лазаров, като изкусен апаратчик, успя да запази поста си, като жертва представянето на отбора. Сега направи същото, отстранявайки Радостин Стойчев 3-4 седмици преди втората квалификация.
  Ченгетата-"бизнесмени"; са на път да затрият най-успешния колективен спорт в България.

 13. 13 Профил на Tod
  Tod
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  Българският спорт като цяло се ръководи от некадърни кариеристи.
  Лапаме едни мангизи,ама кой ще лапа п...и,като свършат?!

  Истината няма пресечна точка с популизма на БСП
 14. 14 Профил на kirsner
  kirsner
  Рейтинг: 925 Неутрално

  #11, ти изглежда си пълен безхаберник, ако не можеш да си направиш извода що за мръсник е Данчо Лазаров и какви кретени са се събрали около него.....

 15. 15 Профил на КМЕТ В СЯНКА
  КМЕТ В СЯНКА
  Рейтинг: 5240 Гневно

  оставка !!! ОСТАВКА !!!

  ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!
 16. 16 Профил на Петър Петров
  Петър Петров
  Рейтинг: 557 Неутрално

  А всички те телета заблудени.Кой го докара Радостин Стойчев - аз или вие.Лазаров го докара.Като не си изпълнява плановете за какво да му цепим басма.Искал да се занимава с децата и с школите - да беше казал още в началото.Че не иска да се заема с националния.Не подкрепям г-н Лазаров ама надали истината е такава каквато се опитват да я направят.Работата на администрацията е точно това - зала,финансиране,логистика - лоби.Турнира е на собствена земя,зала има,пари има.Какво да направи човека.Той ли да влезе по анцуг.

  Горд българин с три години стаж в Испания .
 17. 17 Профил на Дайкири
  Дайкири
  Рейтинг: 581 Неутрално

  До коментар [#16] от "tarikata":

  Опитите ви за асоциативна мисъл не водят до никъде.

 18. 18 Профил на Scorpi_4404
  Scorpi_4404
  Рейтинг: 670 Неутрално

  Типичен комунистически олигофрен...
  Бойко,разкарай го тоя идиот.

  Опознай себе си...Нищо излишно.
 19. 19 Профил на drakar65
  drakar65
  Рейтинг: 1441 Гневно

  Този идиот-инженер и мутрата със златния ланец, поне 24-карата и килограм и нещо-тегло да си одат!
  Телесното му тегло, не коментирам...
  То е извън всички физиологични и морални критерии!
  Разни тъпи мутри съсипаха футбола, сега други такива да съсипят и волейбола! Всички вън! Ганев, най-вече! Що ли се сещам за българска, класическа литература..
  Алеко, Алеко.....Що не би жив днес!
  Такъв сериал/ти си избираш медията/ би направил, или най-вероятно пак ще те гръмнат....


  “Сега е моментът да превъртим Рубикон-а” - Гай Юлий Ц... Аз-"Картаген трябва да бъде разрушен"!
 20. 20 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1441 Неутрално

  До коментар [#16] от "tarikata": Как може да му е минала мисълта, че докарвайки един от най-добрите треньори и осигурявайки всички необходими условия, ще направят спечелването на олимпийска квота едва ли не фасулска работа! Така може да мисли само човек, който няма хабер от спорт
  Мислете преди да пишете и се поинтересувайте как се печели олимпийска квота ))

  Простотията ходи по хората! Затова обичам животните! Цъкам само "+" ... но не на всички :)
 21. 21 Профил на paolo51
  paolo51
  Рейтинг: 524 Неутрално

  Ума не ми побира тоя гьонсурат. Нямам въображение как тези хора като Лазаров, Любо Ганев ще се появяват от тук нататък в залата и сред хорската любов. Може би след пластични операции ?

 22. 22 Профил на Маргарит Пицов
  Маргарит Пицов
  Рейтинг: 634 Неутрално  Тия слагат в джеба си дори и Боби Мокета....

  На спортни състезания с/у Германия не викайте "Бъъългари - юююююнаци" , защото Дойчо разбира "You , nazi!"
 23. 23 Профил на bramasole
  bramasole
  Рейтинг: 3506 Неутрално

  До коментар [#12] от "kirsner":

  Ще допълня към поста Ви и личността на Петър Кънев - първи вицепрезидент на БФВ: печатарски бос, облажил се с най-сладките общ. поръчки, бивш депутат от Коалиция за България, съветник на Първанов за Черноморската икономическа зона /макар че е от Ямбол/...

  „Някои битки се водят повече от веднъж, за да бъдат спечелени.“ Баронеса Маргарет Тачър
 24. 24 Профил на alterego222
  alterego222
  Рейтинг: 459 Неутрално

  Безгръбначно мекотело...

 25. 25 Профил на m_style
  m_style
  Рейтинг: 663 Гневно

  "Кой ще ми иска оставката? Поискай ми я ти! Длъжен ли съм да си подавам оставката?"

  Аз и още хиляди хора ти искат оставката, защото си некадърник като управител. Длъжен си да я дадеш, защото под "ние" трябва да имаш предвид ние -данъкоплатците, които подпомагаме с държавни пари федерацията и не сме възроптали като българи, защото харесваме нац. отбор по волейбол. А твоето "ние" - УС на БФВ - всички ВЪН! Долни помияри с въртеливи опашки пред властта! Гнус ме е да пиша вече, то бива наглост, ама пък чак толкова!

 26. 26 Профил на Ogiigo
  Ogiigo
  Рейтинг: 1155 Неутрално

  Този е изключително нагъл! Ами аз предлагам всички волейболисти да се откажат от националния отбор! Крайно време е такива дебелокожи, нагли и неграмотни управници да разберат, че те не са всичко, че те не решават всичко, че от тях не зависи всичко! Лазаров се оказа по-нагъл и Боби Перуката! Вън от управата на волейбола! Лазаров, Ганев и сие вън!

  Колкото един предмет е по-кух, толкова повече шум вдига.
 27. 27 Профил на Вера Су
  Вера Су
  Рейтинг: 1152 Неутрално

  Подкрепям бойкота на момчетата. Да не са посмели да клекнат. Майната и на олимпиада и на лига. Да им остане и тиквата, Джаба хътянина и на инж идиота прословутата зала празна! Да си държат кокала... и да се задавят с него. Радо, Матей, Теди и Андрей, покажете достойнство и да не ви пука! Не се връщайте в този "отбор"!

 28. 28 Профил на redoutable
  redoutable
  Рейтинг: 237 Неутрално

  Даньо , Даньо , ей такива простаци-бездарници, дърти апаратчици,пяници и бивши номенклатурчици, като тебе тровят малцината свестни хора в тая държава!

 29. 29 Профил на miho45
  miho45
  Рейтинг: 800 Неутрално

  "Кой ще ми иска оставката? Поискай ми я ти! Длъжен ли съм да си подавам оставката? Естествено, че няма да си подам оставката. Аз не съм назначаван от тях. Нека да ми я поискат. Защо трябва да си я давам? Кой кого назначава в случая? Радостин Стойчев е треньор, който е назначен", каза Лазаров пред "Гонг".
  Ле-ле!Яко изказване,партийния секретар от близкото минало ряпа да яде.....

 30. 30 Профил на Ritter 1
  Ritter 1
  Рейтинг: 466 Гневно

  БОЙКО, МАХАЙ ГО ТОЗИ НАГЛЕЦ ОТ НАЦИОНАЛНИЯ ВОЛЕЙБОЛ!

  ЗАЛАТА Е ХУБАВА, АМА С ТЕЗИ АЙДУЦИ БЕЗ ГРАМ ДОСТОЙНСТВО ИМА ДА ВИ СЕ СМЕЕ АНГЕЛА МЕРКЕЛ КАТО ПАДАМЕ БЪЛГАРИТЕ КАТО ДОМАКИНИ.

 31. 31 Профил на greenhrast
  greenhrast
  Рейтинг: 2107 Разстроено
 32. 32 Профил на Тодоров
  Тодоров
  Рейтинг: 466 Неутрално

  [quote#12:"kirsner"]Лазаров е толкова инженер, колкото и ББ е доктор на науките.[/quote]
  Послъгваш, човече. Бойко Борисов никога не е претендирал да е доктор на науките.

  托多羅夫
 33. 33 Профил на chudomor
  chudomor
  Рейтинг: 1395 Неутрално

  Вярно, че не е за вярване, ама...
  "Защитава пред ВАК дисертация по темата „Психо-физическата подготовка на оперативния състав“ и с диплома № 20109 от 8 май 1990 година му е присъдена научната степен „кандидат на науките“ (равностойна на „доктор“)"  До коментар [#32] от "Тодоров":


  До коментар [#32] от "Тодоров":


  До коментар [#32] от "Тодоров":

  От идиоти отговор не чакам
 34. 34 Профил на kirsner
  kirsner
  Рейтинг: 925 Неутрално

  #32, що бе, ти не знаеш ли, че ББ е "писал" дисертация преди 20-ина години? Ето нещо от неговата биография.
  "....Защитава дисертация по темата „Психо-физическата подготовка на оперативния състав“ и с диплома № 20109..... му е присъдена научната степен „кандидат на науките“ (равностойна на „доктор“)......

 35. 35 Профил на kirsner
  kirsner
  Рейтинг: 925 Неутрално

  #32, няма такъв феномен на планетата като ББ - доктор на науките, генерал, черен пояс по карате, централен нападател на футболен отбор, втори в класацията на читателите за футболист на годината, бодигард на цар, бодигард на държавен глава.....

 36. 36 Профил на ДДД
  ДДД
  Рейтинг: 466 Гневно

  Соц-дядките не свършиха ли вече !

 37. 37 Профил на bullgar
  bullgar
  Рейтинг: 567 Неутрално

  Гнусен нагъл преял помияр! Класически пример за системата на българския спорт.

  Публикувано през m.dnevnik.bg

 38. 38 Профил на chudomor
  chudomor
  Рейтинг: 1395 Неутрално

  До коментар [#36] от "ДДД":

  Б.Б. ми е набор

  От идиоти отговор не чакам
 39. 39 Профил на drakar65
  drakar65
  Рейтинг: 1441 Разстроено

  До коментар [#36] от "ДДД":

  Тц. За съжаление идват техните внуци...
  И са толкова многобройни, се едно социализАма, никога не си е ходил!
  А Васко-Кръпката ще ми пее:
  "Спете спокойно, деца..."

  На времето трябваше забрана на БКП, ДС и лустрация!
  Сега вече е късно! Политическата власт е трансформирана в икономическа.

  И то сега се изразява в това, че спорта се управлява от отявлени мутри, мошеници, пропаднали политически фигури и откровени идиоти!

  Жалко за състезателите и феновете!
  Дано този път да преборят "ламята"!

  “Сега е моментът да превъртим Рубикон-а” - Гай Юлий Ц... Аз-"Картаген трябва да бъде разрушен"!
 40. 40 Профил на bramasole
  bramasole
  Рейтинг: 3506 Неутрално

  До коментар [#39] от "drakar65":
  "А Васко-Кръпката ще ми пее:
  "Спете спокойно, деца..." И ние му повЕрвахме. Те, обаче, не спяха и си разпределяха каквото имаше, и каквото си искаха; а с годините наглеят, защото са концентрирали огромен финансов и властови ресурс. А другото - Вие го знаете: "Сега вече е късно! Политическата власт е трансформирана в икономическа."

  „Някои битки се водят повече от веднъж, за да бъдат спечелени.“ Баронеса Маргарет Тачър
 41. 41 Профил на iq146
  iq146
  Рейтинг: 612 Неутрално

  Ако бях на мястото на Радо ЗА НИЩО НА СВЕТА не бих се върнал! За тая паплач/ръководството на федерацията/ човешкото достойнство НИЩО НЕ СТРУВА, сигурно защото им е непознато като понятие... И Борисов да не се прави по-католик от папата и на всяка манджа мерудия. Нищо, че милее за спорта, поведението на тия боклуци е омерзително... Срам за големия в миналото Любо Ганев - на пресконференцията изглеждаше като джудже...

 42. 42 Профил на ПАВЛА
  ПАВЛА
  Рейтинг: 1441 Разстроено

  Защо няма един голям лешояд, да я сграбчи тази мърша, да я развърти и да я пусне, ма от по-височко.
  Ега спре да тормози треньори, състезатели и публика...

  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.
 43. 43 Профил на svoboden
  svoboden
  Рейтинг: 2090 Неутрално

  Този поне си призна, че федерацията не управлява, а изпълнява желанията на Борисов!? Големият спец Бойко от Банкя не е доволен, че публиката не го е аплодирала при победа над Германия, федерацията уволнява Стойчев, големият спец от Банкя не е доволен, че хората не харесват уволнението на Стойчев, федерацията кани Стойчев за треньор. Проблем има не волейбола, проблем имаме всички българи, че сме гласували за такива депутати, според които банкянския бек трябва да е премиер на страната!

 44. 44 Профил на Peacock
  Peacock
  Рейтинг: 1229 Разстроено

  И аз си мисля че най-достойно е Радо, Матей, Андрей и Теодор да не се връщт в отбора!

  Това е ... жалко за нас обичащите волейбола и българския национален отбор, но е най-достойно!

 45. 45 Профил на Gopeто
  Gopeто
  Рейтинг: 1899 Неутрално

  Е заради тези приказки и действия Радо не би се върнал.

  "За мен върхът е онова високо място, от което ясно съзирам следващата си цел" Боян Петров
 46. 46 Профил на krummm
  krummm
  Рейтинг: 652 Неутрално

  Алоу! С какво попречи федерацията да бием Германия, след като спортно-технически я превъзхождаме?!

 47. 47 Профил на петър палчев
  петър палчев
  Рейтинг: 638 Неутрално

  До коментар [#44] от "Peacock":

  ДА НО ТУК ПО ВАЖЕН Е ВЪПРОСА ЗА БЪЛГАРИЯ.

 48. 48 Профил на Ebeneezer Goode
  Ebeneezer Goode
  Рейтинг: 741 Неутрално

  До коментар [#46] от "krummm":

  Какво общо има фактът, че федерацията са наглеци долни, с това че загубихме от Германия?

  Гнуснярът инженер си мисли, че сме късопаметни, но не сме забравили свинства му, хеле пък онова с разиграването на Пламен на Олимпиадата.

  Schrödinger's cat walks into a bar. And doesn't
 49. 49 Профил на bta
  bta
  Рейтинг: 1441 Неутрално
 50. 50 Профил на Лъвица
  Лъвица
  Рейтинг: 524 Неутрално

  като неможе да свете защо да не тъмнее

 51. 51 Профил на Танас
  Танас
  Рейтинг: 1441 Весело

  Гьонсуратлък - както се би изразил електората на Доган ефенди.

  Цацарoff - Оставка ! >:-)
 52. 52 Профил на Big Muzzy
  Big Muzzy
  Рейтинг: 1496 Неутрално

  "Управителният съвет днес реши да оттегли своето решение за уволнението на Стойчев, след като дълго време обсъждахме как стоят нещатаи в интерес на националния отбор и на волейбола въобще.

  Значи с уволнението му сте работили против интереса на националния отбор и на волейбола въобще. Е...и нахалството.

 53. 53 Профил на snafuracer
  snafuracer
  Рейтинг: 466 Неутрално

  Имаше един анекдот за магарето, което изчакало селския събор, че да може пред всички да си покаже магарията.
  Браво, господин инженер - явно доказателство, че някои прослойки все още живеят преди 1989 година.
  ОСТАВКА!

 54. 54 Профил на boby1945
  boby1945
  Рейтинг: 918 Весело

  Добре че е ББ да им набие обръчите на тези БФВ та да влезат в час...? Може ли на средата на реката, един месец и половина преди Олимпиадата да сменят конете???

  Прост народ, слаба държава, май!!!

  Don't worry, be happy now! Boby said. ЕС е вреден за вашето здраве, дръпнете сиджимката овреме, да не плачкате като 1944 година....
 55. 55 Профил на doria
  doria
  Рейтинг: 466 Разстроено

  Е те това е гладно куче. Захапе ли кокала, не пуска. Аз (волейболен фен) ти искам оставката...!!!!! Не е ли достатъчно?

 56. 56 Профил на 5ar
  5ar
  Рейтинг: 466 Неутрално
 57. 57 Профил на redguy
  redguy
  Рейтинг: 1048 Неутрално
 58. 58 Профил на kh
  kh
  Рейтинг: 524 Неутрално

  "Защо трябва да си я давам?" изчерпва всичко за домораслото ни разбиране за отговорност... А в едни други общества казват "Благородството задължава"...

 59. 59 Профил на mayabaya
  mayabaya
  Рейтинг: 470 Неутрално

  Аман от мижитурки, които провалят усилията на талантливи и трудолюбиви хора с истински високи цели!

 60. 60 Профил на monique
  monique
  Рейтинг: 702 Любопитно

  Ако не сте безразлични подпишете петицията!
  http://www.peticiq.com/signatures/down_bfv/

  Всички ние сме затворници, но едни килии имат прозороци, а други - не...
 61. 61 Профил на Станислав
  Станислав
  Рейтинг: 1554 Гневно

  У нас е традиция никой да не подава оставка, па дори да е затънал до гуша в л@йн@! Такива нещастници като въпросния Лазаров се вкопчват със зъби и нокти във властта, разбирай кокала, който им е даден и докато не ги нариташ, не мърдат!

  “Wine makes daily living easier, less hurried, with fewer tensions and more tolerance” B. Franklin
 62. 62 Профил на magelan
  magelan
  Рейтинг: 991 Неутрално

  До коментар [#16] от "tarikata":

  Ти на идиот ли се правиш,идиот ли си или нас ни мислиш за идиоти ...не мога да разбера.Толкова ли не можеш да "разпознаеш" какво се случва..Не ми се вярва..

 63. 63 Профил на radogado
  radogado
  Рейтинг: 638 Гневно
 64. 64 Профил на stoyanst
  stoyanst
  Рейтинг: 544 Неутрално

  Раковите клетки не умират от самосебе си, трябва да се изрежат.
  Недостойните не напускат сами, те трябва да бъдат отстранени.

 65. 65 Профил на Raging
  Raging
  Рейтинг: 625 Неутрално

  До коментар [#16] от "tarikata":

  Оставиха отбора без треньор и го разпокъсаха преди квалификация... това е достатъчно за оставка на целия съвет! Ама не - те били свършили всичко, както трябва. Еми браво!

 66. 66 Профил на Петър Петров
  Петър Петров
  Рейтинг: 557 Неутрално

  А бре всички тарикатчета дето сте сложили минуси - я кажете титулярната шесторка

  Горд българин с три години стаж в Испания .
 67. 67 Профил на Музар
  Музар
  Рейтинг: 1441 Весело

  [quote#66:"tarikata"]А бре всички тарикатчета дето сте сложили минуси[/quote]

  Хихихиххх!
  ___________
  "tarikata
  Рейтинг: 473
  Неутрално
  1620:1816 май, 2012
  Отговор
  А всички те телета заблудени.Кой го докара Радостин Стойчев - аз или вие.Лазаров го докара.Като не си изпълнява плановете за какво да му цепим басма.Искал да се занимава с децата и с школите - да беше казал още в началото.Че не иска да се заема с националния.Не подкрепям г-н Лазаров ама надали истината е такава каквато се опитват да я направят.Работата на администрацията е точно това - зала,финансиране,логистика - лоби.Турнира е на собствена земя,зала има,пари има.Какво да направи човека.Той ли да влезе по анцуг.
  Цяла държава тарикати.

  **********
  Оценка
  -144 +11
  ***********
  ________

  От бая народ търсиш обяснение

  Гласът на разума е тих, но не се успокоява, докато не бъде чут." Бъдещето на една илюзия" Зигмунд Фройд
 68. 68 Профил на Петър Петров
  Петър Петров
  Рейтинг: 557 Неутрално

  До коментар [#67] от "Музар":

  Много народ - много телета.Пастира е един да знаеш

  Горд българин с три години стаж в Испания .
 69. 69 Профил на Храбър
  Храбър
  Рейтинг: 3879 Неутрално

  Тоя наглец хем се е объркал като пате в калчища, хем и голяма уста отворил. Смятам, че за да се завърне Радо Стойчев, тоя трябва да се разкара!

  "Безнаказаността на похищенията и произволното разполагане с притежанията на повалените стари имуществени прослойки след 9-ти септември има като пряко следствие създадената и поддържана политическа обстановка за корупция"
 70. 70 Профил на grajdanin1
  grajdanin1
  Рейтинг: 741 Неутрално

  -Ало Боби Михайлов ли е?
  -Не, тук е Данчо Лазаров.
  -Абе и на тебе да ....

 71. 71 Профил на onufrij
  onufrij
  Рейтинг: 696 Неутрално

  За тоя нямам мнение, че не следя спорта му. Но по принцип, покрай спорта се изхранва цяла една гилдия от кърлежи - спортни "деятели", дето никому не е ясно, каква точно им е работата. Обикновено са там до пенсия, че даже и после, до гроб.
  Измислят всеки ден по една нова федерация по нечуван от никого спорт, с двама състезателя в цяла България, за да гушнат ени пари.
  Като случая с кънкьорките в женския хокеен отбор, дето паднаха с 84:0.

 72. 72 Профил на vankata1
  vankata1
  Рейтинг: 1111 Гневно

  Абе как ще си подам оставката бе? Аз коля и беся тук, кой е тоя Радо Стойчев? Аз съм го назначил да ми яде хляба, той ще ми иска оставката, кой е той бе? Аз съм го назначил, АЗ! Да си върви в Италия тоя некадърник, една Германия не може да бие! Аз като гледах по телевизията, аз да отидех, щях да им вкарам сервизите и да бия германците! За какъв се мисли тоя бе? На мен тая федерация ми е бащиния, само през трупа ми! Оставка... другия път! Аз да не съм луд, да пусна кокала! На всеки, който ми поиска оставката, фамилията ще му разкатая, мръвка ще откъсна ама кокала не пускам! Кокал как се пуска бе?
  Ганчо Лазеров, Президент на Федерацията

 73. 73 Профил на dimko
  dimko
  Рейтинг: 581 Неутрално

  " Няма да подам оставка , дано Радостин Стойчев се върне . "
  Ега ти "умната" фраза . Вместо да поиска прошка от всички ...

 74. 74 Профил на zhivko6461
  zhivko6461
  Рейтинг: 566 Неутрално

  [quote#35:"kirsner"]няма такъв феномен на планетата като ББ - доктор на науките, генерал, черен пояс по карате, централен нападател на футболен отбор, втори в класацията на читателите за футболист на годината, бодигард на цар, бодигард на държавен глава.....[/quote]
  Извинявам се за намесата, но Бойко Борисов водеше убедително класацията на читателите за футболист на годината, когато сам оттегли номинацията си. Изумително. И смешно. Но факт.
  И малко допълнения. Тенисист. Спечелил много турнири. Затруднил сериозно самия Борис Бекер. ... Еколог ... Министър-председател. Генаратор на идеи и съвети, най-често икономически, към лидерите на ЕС ...

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK