Данчо Лазаров: Защо да си подавам оставката

Данчо Лазаров все още изчаква, за да разбере решението на Радостин Стойчев<br />

© Дневник

Данчо Лазаров все още изчаква, за да разбере решението на Радостин СтойчевПрезидентът на българската федерация по волейбол Данчо Лазаров не знае защо трябва да подаде оставка. Той отново показа, че няма намерение да напусне поста.


"Защо трябва да давам оставка? Кога да си дам оставката – сега, веднага или след малко", попита Лазаров пред камерата на "Канал 3".


Той заяви, че няма коментар за бъдещето на Радостин Стойчев, защото няма информация. "Досега се занимавахме с организация. Не знам какви разговори са водили с Бойко Борисов и затова не мога да кажа нищо по темата. Не мога да гадая с кой треньор и кои играчи ще заминем за Аржентина."
Лазаров и останалите членове на УС на федерацията се събраха на заседание още в 11.00 часа в хотел "Експо". Те очевидно изчакваха някаква информация от срещата на Борисов със Стойчев, за да знаят какво да направят.


Въпреки че в хотела официално беше обозначено, че има среща на волейболната федерация и че там бяха всички членове на съвета, генералният й секретар Станислав Николов отрече. "Какъв управителен съвет? Не сме се събирали. Тук вършим работа, както всяка седмица", каза той пред "Дневник".


Всичко, което трябва да знаете за:
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK