Любовните терзания от тайното дневниче на Робин ван Перси

29-годишният нападател е първият играч от 32 години насам, който преминава от "Арсенал" в "Манчестър юнайтед"

© Associated Press

29-годишният нападател е първият играч от 32 години насам, който преминава от "Арсенал" в "Манчестър юнайтед"Нападателят на "Арсенал" Робин ван Перси беше потвърден за ново попълнение на "Манчестър юнайтед" и с това приключи най-голямата и дълга трансферна сага за лятото. Специализираният сайт Goal.com шеговито описа драматичния финал около бъдещето на холандеца и как се стигна до обяснението му в любов към "червените дяволи".


14 май 2012 г.
Обичам "Манчестър сити". Мисля, че наистина е така. Досега никога не я бях забелязвал в училище или в квартала, но тя много се е разхубавила в последните няколко години. Подозирам, че баща ѝ може да е платил за пластична операция, но не ми пука. Тя май ме погледна днес! Моят най-добър приятел Кийс (Вос – представителят на футболиста) каза, че е бил в нейната къща за вечеря преди три месеца. Не мога да повярвам, че не ми е казал! Дали тя е говорила за мен? Дали знае кой съм аз? О, Кийс, трябва да се видя с нея!


9 юни 2012 г.
Обичам "Арсенал". Мисля, че винаги съм я обичал. Всички познати ми казват колко е красива и как никога няма да бъда с някоя друга. Боб ван Перси, който, откакто се помня, ми е като баща, каза, че е невъзможно да бъда с друго момиче в Англия. И разбирам защо – нейният пищен, привлекателен и добре оформен стадион... футболната философия... и това колко ѝ харесва да ме нарича "капитане мой". Как бих могъл да я напусна?
4 юли 2012 г.
Трябва да я напусна. Вчера Арсен Венгер каза "трябва да задържим Робин ван Перси на всяка цена" и се притеснявам, че "Арсенал" е станала голяма лепка. Зная, че сме заедно от много време, но аз съм само на 29 – още не съм готов за сериозно обвързване! Дали това не разкара старите ѝ гаджета Сеск (Фабрегас в "Барселона") и Самир (Насри в "Манчестър сити")? Нищо чудно, че тя толкова се пали в момента, но не мисля, че това е точната връзка за мен.
Освен това съзрях как "Ювентус" гали красивите, спуснати коси на Антонио Конте на бриза и съм убеден, че това е любов от пръв поглед.


10 юли 2012 г.
"Арсенал" иска да отида с нея в Азия! Иска да прекараме малко време приятно заедно това лято, за да се подготвим за една чудесна година – и може би да подновим обетите си един към друг. Започвам да си мисля, че тя просто иска да ме отведе някъде далеч, да ме удари с лопата по главата и да ме погребе жив, така че никоя друга да не може да ме има.


Вероятно е чула как Кийс ми каза, че "Манчестър сити" наистина знае кой съм! Тя иска да ме види! Мен! Мисля, че точно от това имам нужда сега – уверена жена с кариера, а не момиче, което се задоволява с третото място. Не мога да повярвам, че най-популярното момиче в училище иска да излезе с някой като мен. Претърпях толкова много операции в последните години, че сигурно изглеждам жалък и болнав. Но тя ме харесва! И я обичам.


20 юли 2012 г.
Обичам "Манчестър юнайтед". Мисля, че винаги съм я обичал. Отдавна съм забелязал това нейно мистериозно и недостижимо качество, въпреки че винаги съм я смятал за малко надменна. Може би защото "Арсенал" не се разбира с нея. Тя винаги казва злобни неща за "Юнайтед", но аз не виждам какво ѝ е лошото. Не виждам нищо лошо в нея.


Днес поиска да излезем. Просто дойде сама при мен и го направи. Но и двамата добре знаем, че не можем да бъдем заедно преди да скъсам с "Арсенал". Трябва да ѝ кажа, че трябва да си поговорим. Това не може да продължава.


25 юли 2012 г.
Не, аз обичам "Арсенал". Не бях прав за нея. Тя е толкова лоялна. Сега има ново момче в живота си – Лукас (Подолски), който е с изразен германски чар и определено се вълнува от възможността да я опознае, но тя все още пази за мен любимата ми фланелка с номер 10. Тя ме познава! И Арсен Венгер ме нарече "един от най-добрите нападатели в света". Всички тези намерения да я напусна са голяма измислица. "Арсенал" е жената за мен. Никога не се е отнасяла лошо с мен, няма да го направи и сега. Вече е твърде късно за пътуването до Азия, но мога да запазя билети за Германия и да я изненадам.


14 август 2012 г.
Не, аз обичам "Манчестър сити". Ходих до Германия с "Арсенал" и тя отдели повече време да показва Лукас пред бившата му приятелка "Кьолн", отколкото да бъде с мен. А "Манчестър сити" пази очите си само за мен.
"Много е лесно да кажеш "искам да играя до Робин ван Перси". Той ще направи силен всеки отбор", каза Венсан Компани. Толкова се изчервих, че едва държа химикалката. Още съм изумен как момиче като нея може да ме погледне два пъти, но сега разбирам, че между нас има истинска връзка. Писано ни е да сме заедно. Няма как да я подмина.


15 август 2012 г.
Обичам "Манчестър юнайтед". Обичам я наистина! Въодушевен съм, радостен съм! Говорихме си по телефона цяла нощ и най-накрая решихме – да го направим, нека избягаме заедно! Не мога повече да живея в лъжа.


Казах решението си на "Арсенал" и се изненадах колко лесно го прие. Това беше. Най-сетне мога да бъда с истинската си любов. Но защо "Арсенал" е ОК с това? Какво ми е? ЗАЩО ТЯ НЕ МЕ ОБИЧА?

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK