Привърженици на "Ботев" събират пари с благотворителна цел

Феновете на "Ботев" искат да помогнат на 11-годишния Георги Лазаров да оздравее и да се радва на победите на отбора

© Георги Кожухаров

Феновете на "Ботев" искат да помогнат на 11-годишния Георги Лазаров да оздравее и да се радва на победите на отбораПривържениците на "Ботев" (Пловдив) започнаха благотворителна кампания за събирането на средства за Георги Лазаров. 11-годишното момче е диагностицирано с тумор в мозъка и се нуждае от спешна операция в чужбина на стойност 50 хил. евро.


Момчето е внук на Георги Лазаров - треньор в школата на "Ботев" и бивш треньор на мъжкия отбор. "Днес той има огромната нужда от помощ от всеки един бултрас", пише в сайта на феновете на жълто-черните.


Запалянковците ще поставят специални каси на всеки вход на стадиона за мача "Черноморец" в неделя. "Касите трябва да бъдат напълнени, за да може малкият Жоро да претърпи тази спешна операция и да се излекува. И той като вас иска да види своя "Ботев" голям и непобедим. Нека му помогнем, за да расте заедно с жълто-черните господари на Пловдив", пише в обръщението.
"Всички ние трябва да вярваме и да дадем това, което можем. Парите за лечението са непосилни за близките, а надежда има и сега е времето, в което не трябва да се пропилява всеки ден, който може да е от полза на Жоро. Те вярват, че спасение има! Всички ние заедно можем да направим това добро - да спасим живота на Жоро Лазаров. Ние сме Ботевисти, а това означава преди всичко приятелство и вярност."Набирателна сметка - Георги Ангелов Лазаров
СИБАНК ЕАД - BG32BUIB 9888 1032 9261 00
Телефон за контакт: 0878 154909 (Г. Лазаров)

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK