Изпращане на галерия

Ако се справяте добре зад обектива, покажете какво ви е впечатлило. Изпратете снимки и текст към тях.

Последни галерии

Коментари (7)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на Съни
  Съни
  Рейтинг: 515 Неутрално
 2. 2 Профил на madagaskar
  madagaskar
  Рейтинг: 958 Весело

  Англичаните определено се справиха отлично по церемониите! Много красиво!

  Ако МЗ предупреждава, че „пушенето убива“, редно е и ние, пушачите, да предупреждаваме, че кражбите в Министерството на здравеопазването убиват повече
 3. 3 Профил на ѩзыкъ блъгарьскъ
  ѩзыкъ блъгарьскъ
  Рейтинг: 958 Неутрално
 4. 4 Профил на Хипчо
  Хипчо
  Рейтинг: 1416 Неутрално

  Тук искам поне 100 препоръчвания, за да се разбере, че българите не са безсърдечни и примитвни човеци! Дали?????

  ВОДА, ПОВЕЧЕ ВОДА!
 5. 5 Профил на Лелка
  Лелка
  Рейтинг: 1370 Неутрално

  Огромно уважение и благодарност към организаторите на тази най-човеколюбива Олимпиада.За първи път в центъра бе Човекът и неговите възможности,а не супер скъп кич.Добрата стара Англия доказа,че е наистина добра за млади и стари,за атлети с дух и въпреки физиката.Китайското помпозно великолепие от 2008г.показа само мощта на парите и командния строй,а в Лондон се представи Човещината и солидарността.Дано наистина светът стане едно по-добро и хуманно място за всички ни.

 6. 6 Профил на инж.Бъчваров , Казанлък
  инж.Бъчваров , Казанлък
  Рейтинг: 515 Неутрално

  Спектакалът беше добър , но много ЗАХАРОСАН : млалко за професор Дж. Хопкинс , малко за любознателната девойка Мириам и Нейния "строг" Ментор , малко в стил ала " Бурята" от Шекспир ,...., без да се засегне някакъв социален Проблем на Инвалидите и на Човечеството в момента ...Спомням си за една снимка направена от Американски Фотограф - Журналист, награден с "Пулицър" : на снимката се виждаше едно момче , на около 12/14 години , от Африка. Детато беше без два крака и една ръка . Подпираше се на здравата си ръка ,с НЕЩО като патерица ,..., никога няма да забравя очите Му , изпълнени с много мъка и страдание и питащи:"ЗАЩО"? А под Тази снимка беше написано ,следното: "Това Дете беше поразено от "СКАЧАЩА МИНА" , докато е търсело НЕЩО за да се нахрани ! От 10 години , "СКАЧАЩИТЕ МИНИ" са забранени от ООН за производство и разпространение "....С ужас си помислих ,ами ако Тази "СКАЧАЩА МИНА" е произведена в България ,в "Арсенал",Казанлък и е принесена до Африка от някой "Капитан" на кораб ,като Този дето се опита да пренесе 5 тона хероин до ЕС ?? Какво можем да кажем ,за Страна , в която "бездомните кучета" ,се ползват с по-големи "права" от ХОРАТА С УВРЕЖДАНЕ /ИНВАЛИДИТЕ/ ,дори и дневният "порцион" за хранене е по-голям ,от Това ,което могат да си позволят ежедневно БЪЛГАРСКИТЕ ИНВАЛИДИ ! Какво да кажем до "правото" им за СПОРТНА ИЗЯВА ,в Спортните бази ,зали ,стадиони ,басейни и др. ,особенно ако живеят в Провинцията !....Информация за размишление :" КАЗВАТЕ , ЧЕ ЖИВОТЪТ МИ КАТО ИНВАЛИД Е МИЗЕРЕН И ЖАЛЪК , НО ДА ЗНАЕТЕ КАКВИ СЪНИЩА СЪНУВАН , БОЖЕ МОЙ , КАКВИ СЪНИЩА СЪНУВАМ "....Да! Тръгнахме от спортната "изява" в Параолимпийските игри за ИНВАЛИДИТЕ ,пък до къде се стигна.....ВСИЧКО Е ПОЛИТИКА !!!

 7. 7 Профил на соня иванова
  соня иванова
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Приказно откриване! И важното е, че духът на тези хора не е ампутиран!

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.