Росица Кирилова ще пее в НДК за 100-годишнината на "Славия"

Росица Кирилова (вдясно) ще е сред изпълнителите в зала 1 на НДК

© Архив

Росица Кирилова (вдясно) ще е сред изпълнителите в зала 1 на НДКХор "Славия", Росица Кирилова и други популярни естрадни изпълнители ще вземат участие в концерта по повод 100-годишния юбилей на "Славия", съобщиха от футболния клуб.


Тържественият спектакъл ще се проведе на 10 април в зала 1 на НДК от 19.00 часа. За момента участие в него са потвърдили Васил Петров, Поли Паскова, Димитър Йосифов, Еделина Кънева, групите "Сигнал", "Спринт", "Импулс" и "Тенорите".


До няколко дни се очаква и Васил Найденов да даде окончателен отговор около евентуалното си участие в концерта. Режисьор на спектакъла е Андрей Слабаков, а главен организатор Иван Манолов.
В шоуто, което ще продължи малко повече от два часа, ще бъде представена историята на "Славия". Билетите за концерта вече са почти напълно разпродадени, като според организаторите са останали само 80 от над 4000 билета на цена 2 лева.


"Радвам се, че доживях да стана свидетел на 100-годишнината на клуба, който не трябва да се дели на ОСК и ПФК. "Славия" е дала немалко на българския спорт и годишнината трябва да бъде отбелязана достойно", заяви Димитър Ларгов, председател на комитет "100 години "Славия".


На всички присъстващи на концерта в НДК ще бъдат подарени значки с юбилейната емблема на клуба, които са подарък от бившите футболисти на белите и юноши на клуба Димитър Рангелов и Благой Георгиев.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK