"Челси" е близо до привличането на Кристиан Атсу от "Порто"

Кристиан Атсу е близо до преминаване в "Челси"

© Associated Press

Кристиан Атсу е близо до преминаване в "Челси"



Челси" е в напреднали преговори с "Порто" за подписа на крилото Кристиан Атсу, предаде Sky Sports. Жозе Моуриньо има голямо желание да привлече 21-годишния играч преди затварянето на трансферния прозорец.


Атсу беше спряган за трансфер в състава на "Ливърпул", но изглежда, че предимството е на страната на лондончани. Моуриньо, който вече "открадна" атакуващия полузащитник Вилиан от "Тотнъм", сега ще се опита да изпревари и мърсисайдци.


Футболистът навлиза в последната година от договора си с "Порто" и се очаква 3.5 млн. паунда да се окажат достатъчни за преминаването му в "Челси". "Драконите" са правили многократни опити да задържат Атсу, но без успех. Ако клубът не го продаде до оставащите дни на трансферния период, то през следващата година ще се раздели с него, без да получи трансферна сума.


Преди две години Атсу беше под наем в "Рио Аве", където за първи път привлече вниманието върху себе си. 

Коментари (3)
  1. Подредба: Сортирай
  1. 1 Профил на the_lone_rider
    the_lone_rider
    Рейтинг: 434 Неутрално

    Моу започва да гради нов отбор, ще е интересно

    Днес е лесно да изфабрикуваш истината и манипулираш действителността, но будните хора винаги усещат лъжата...
  2. 2 Профил на magelan
    magelan
    Рейтинг: 560 Неутрално

    Мо граби къде кавото му падне. С парите на Роман това не се казва градене а изкупуване къде каво има по-качествено. и това което може да вземе конкуренцията....Мизерник

  3. 3 Профил на Валентин Апостолов
    Валентин Апостолов
    Рейтинг: 1344 Любопитно

    Бившият изпълнителен директор на "Ливърпул" Рик Пери сподели, че съжалява за това, че Джордж Жилет и Том Хикс са притежавали мърсисайдци.

    http://www.otbor.bg/sportove/futbol/futbol-angliya/premiarship/livarpul/rik-peri/rik-peri-sazhalyava-che-zhilet-i-hiks-byaha-sobstvenitsi-na-livarpul.html

    liverpool.operatura.info




За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK