Дозиране против интровертност

Спортният министър Мариана Георгиева оказа много сериозна конкуренция на представителите на българския футбол

© Анелия Николова

Спортният министър Мариана Георгиева оказа много сериозна конкуренция на представителите на българския футболЗначимите постижения на българските състезатели през отминаващата 2013 се брояха на пръстите на ръцете, но за сметка на това мненията и коментарите както винаги бяха атрактивни, забавни, странни, а често и преминаващи границата на добрия тон. Футболът отново е с най-голям принос, но този път срещна сериозна конкуренция в лицето на спортния министър Мариана Георгиева, която въпреки желанието си да се дозира стана извор на култови бисери.


Предлагаме ви селекцията на "Дневник" от най-запомнящите се цитати в българския спорт за 2013 г. (без претенции за изчерпателност). 


Футбол
"Тия мършляци! И оня с перуката, дето е във футболния съюз, е същата работа. И той е същият боклук"
- Христо Стоичков в една от многобройните си атаки срещу президента на БФС Борислав Михайлов 

"Каква среща да търся с тоя? С тоя? И не му споменавайте името на тоя. Докога ще продължава това? Докато го хвана и го пребия някъде, и дотам. Това ще стане накрая. То не може, това е подигравка навсякъде. Ако си мисли, че е много голям президент, ще е единственият в историята на българския футбол, който няма да отиде на световно първенство да гледа неговия отбор, а ще ходи само на екскурзии."
- Христо Стоичков изявява желание да малтретира физически президента на БФС Борислав Михайлов


"Повече не искам да се занимавам с тип, който от вратните жили нагоре е амеба. Тъй като до четвърто отделение биология не се учи, някой по-интелигентен да му обясни какво значи амеба."
- почетният президент на "Локомотив" (Пловдив) Христо Бонев за изказването на спортния директор на "Ботев" Александър Александров, че "железничарите" са "типичен селски отбор"


"Честно ли беше първенството? Питайте оня, дето не се прибира в България. За честност, когато президента го виждаш, че не е честен, за какво първенство може да говорим, че е честно. Не един или два пъти съм го канил да седне, да говори, да се видим. Явно го е много страх, защото гузен негонен бяга. А той много добре знае, че няма да му простя за нищо, така че.... минаха много години, откакто съм бил треньор на националния отбор, този път ще сезирам действително г-н Цацаров да знае какво става в българския футбол. Специално за него. Няма повече да го чакам. Всички документи вече са готови."
- Христо Стоичков се кани да сезира прокуратурата за корупция в БФС


"Така ще ме приспят, че няма да мога да стана. Честно ти казвам, ще трепкам, кръвно вдигнах, не мога да спя, даже сутринта ходих и малко на плаж, попекох се... Виж колко съм притеснен! Даже кръвното ми е 140/100. Кой я слага тая глоба? Тия, които ходят с кърпените костюми. Бе, махни ги тия въшки, където се занимават с футбол. Те затова са на това дередже. Не могат да притеснят ни най-малко Христо Стоичков тези, които са били винаги мишки."
- Христо Стоичков за глобата от 7000 лв, която БФС му наложи заради обидите срещу Борислав Михайлов


Христо Стоичков беше изключително деен в атаките си срещу президента на БФС Борислав Михайлов

© Юлия Лазарова

Христо Стоичков беше изключително деен в атаките си срещу президента на БФС Борислав Михайлов


"Глобата си е глоба. Ще влезе в графата "ще има да чакат". Ще я платя, когато (Борислав Михайлов) си смени пластмасата. Даже, ако иска, ще му я сложа аз в Барселона. Там ги правят хубави - по-късички, по-направени."
- Христо Стоичков информира медиите кога ще плати глобата, наложена от БФС


"Ще подадем констатация. И да има, и да няма смисъл, ние ще си я подадем. Като ръководство и като клуб искаме само едно и едно - съдиите да свирят това, което виждат, но явно не им се иска това, което виждат, да се свири и затова ще подадем констатация."
- спортният директор на "Ботев" Александър Александров недоволства срещу съдийството на мача с ЦСКА (2:1), но изпитва трудности с думата контестация


"Загубата не е неприятна, тя е позорна. Има някои мъртви души, с които е въпрос на време да се разделим. Повече няма да търпя подобни футболисти, които опозоряват името и честта на "Славия". Ако можех да си го обясня, сигурно вече щях да имам рецепта. Май трябва да вляза в съблекалнята с една тояга и да ги опаша по един път всичките. По един даже им е малко."
- президентът на "Славия" Венцислав Стефанов след загубата с 0:3 от "Лудогорец"


"Тотална промяна трябва. Ако трябва аз ще ги изритам. Даже, ако може с левия крак така да ги наглася на някой стълб. Левачката е добре. Държи, държи. Поне няма да са оплача от това."
Христо Стоичков се готви да поведе към промяна в българския футболен съюз 


"Не ме интересува в какви списъци е бил обявен Стефан Велков. Не може да играе в юношеския национален, в младежкия национален, а при мен да е в мъжете на "Славия". Стефан да не е Хари Потър или Мара Общата? И аз в моите списъци за "Славия" съм сложил Меси и Немар и си ги чакам да дойдат. А дано! Та така и при юно­шите има да чакат Сте­фан Велков. Забранил съм да ходи там. Ще играе единствено за младежите и точка."
президентът на "Славия" Венцислав Стефанов за 17-годишния талант Стефан Велков, който впоследствие започна тренировки с младежкия отбор на "Манчестър юнайтед"


"При наличието на толкова много талант можем да го споделим с големите европейски клубове и да докарваме талант тук. Ясно е, че никога няма да можем да си позволим да купим Гарет Бейл, но можем да го създадем. Още повече, че българският национален отбор е по-силен от този на Уелс."
- президентът на ЦСКА Лорънс Дейвис при представянето си в България


"Това е може би най-ветровитият пост след този на министър председателя. Мисля, че достойно стоя на този пост осем години. Казал съм, че ще играя за още един мандат. После се отказвам. Това са избори - ако хората ме харесват, ще гласуват за мен и ще остана."
- президентът на БФС Борислав Михайлов обявява, че ще се кандидатира за трети мандат


"Невероятно съм щастлив. Има справедливост, има господ и този господ обича "Левски". Радвам се, че успяхме да доставим радост на хората. По-сладко от това, че влизаме като шампиони в юбилейната година, няма. Остава ни един мач със "Славия", в който трябва да победим. Просто не мога да ви опиша щастието си, защото изтърпях много лишение за трите безплодни години. Колко кървави пари вкарах в клуба, само аз си знам, защото аз не крада държавата и не съм монопол, а съм един обикновен труженик"
- собственикът на Тодор Батков е убеден, че неговият отбор вече е шампион, след като е победил "Лудогорец" и кръг преди края е излязъл на първо място в А група


"Ние сме единственият отбор, който игра честно през цялото първенство. Затова ни обичат хората. Обвиняват ни, защото обикновено крадецът вика дръжте крадеца. Опонентите почти няма мач, който да не купиха, дори на свой терен и почти няма съдия, който да не обезпечиха,"
- Тодор Батков обвинява съперниците, след като "Левски" шокиращо изпусна титлата с домакинско равенство със "Славия" (1:1) в последния кръг


Тодор Батков отново се прояви с култови цитати през годината

© Георги Кожухаров

Тодор Батков отново се прояви с култови цитати през годината


"Вече 9-10 години съм собственик и президент. Какво ли не ми мина през главата – пари от спонсори, пари от продажби, тук-там нелоши пари от продажби, пари за нови играчи. Всичко потъва в тази дупка. "Левски" не ми е бащиния, това е мисия. В същото време тя ме убива физически, емоционално и финансово."
- Тодор Батков по време на лятната пауза след кошмарния сезон, в който "Левски" изпусна титлата и купата на България


"Просто трябва да се успокоят и да заиграят. Много шокове станаха. Купа - шок, "Славия" мачът - шок, "Иртиш" - шок, "Ботев" в Пловдив - шок. Явно паднаха и психически. Айде стигна - ние като пансион за благородни девици. Виждате другите какво правят."
- Тодор Батков след победата над "Любимец" (2:0) през септември


"Ютията много отдавна я отлепихме. Вече сме много високо." 
- националният селекционер Любослав Пенев след световната квалификация с Малта (2:1)


"Отношението към мен е непрофесионално и мръснишко. В продължение на 10 месеца "Титан" бавно ме убиваше. Бавно и продължително. Тези хора ме съсипаха. Разрушиха репутацията ми, която толкова години градя във футбола." 
- старши треньорът Стойчо Младенов за дисциплинарното си уволнение от ЦСКА


"Най-голямата грешка на "Титан" е, че те ме поканиха за треньор. Тогава ми предложиха финансови условия, за които изобщо не съм преговарял, а ги приех. Но исках да имам план за развитието на отбора. Направих компромис, който не се прие, и сега отиваме на съд. Няма да съдя ЦСКА, а ще съдя "Титан". Не съм в ЦСКА заради парите, но моите знания имат цена и трябва да бъда уважаван."
- старши треньорът Стойчо Младенов за високата си заплата и неизплатените задължения към него от "Титан" 


"Ще продължим. В първия мач играхме много по-добре и показахме, че сме по-класният отбор. Искахме да вкараме гол, но не успяхме. Тези неща ги има във футбола. Футболистите са уверени, че ще победим. Аз също съм сигурен."
- старши треньорът на "Левски" Николай Митов след равенството 0:0 в първия мач срещу "Иртиш" в Лига Европа


"Гледах мача и мен ме е срам от това, което играха днес футболистите. Със страх футбол не се играе. Това е несериозно. На 41 години и аз мога да играя така, даже и по-добре."
- изпълнителният директор на "Локомотив" (София) Георги Марков след загубата с 0:5 от ЦСКА

"Разбира се, че съм нервен, защото не може един, който иска да е някакъв фактор в българския футбол, да се явява най-големият боклук. Най-големият боклук се явява не един и два пъти. Не може да се подиграва с труда. Независимо, че сме загубили, не може да се подиграва с труда. Да си вдига картони, където си иска, каквото си иска, чиста дузпа не дава... Какво обяснение да търся от тоя? Виж, че е гузен и бяга. Страничните съдии му свирят мача."
Христо Стоичков за главния съдия Георги Йорданов след мача съмнителния мач между "Литекс" и "Локомотив" (София)


"Няма да сочите, че съм дал мача. Тия приказки са най-големите простотии. Кой говори? Говорят тия, които залагат и искат да спечелят лесни пари. Аз пари лесно не печеля. Ей там на терена си печеля моите пари и децата ги уча футбол да играят"
Христо Стоичков след съмнителната загуба на "Литекс" от "Локомотив" (София), която помогна за спасението на столичани


"Отдавна трябваше на ЦСКА да му бъдат наложени санкции, за да тръгне начисто. Не може да имаш 35 милиона лева задължения. Гриша Ганчев е правил проверка и ми го каза. Те имат повече задължения, отколкото моето куче въшки, така ми вика Гришата."
- президентът на "Славия" Венцислав Стефанов за натрупаните дългове в ЦСКА при управлението на "Титан"

"Левски" не се е уплашил и не си е обул памперсите, както пишеха някои медии. От "Лудогорец" казаха, че са фаворити, а ние сме аутсайдери. Аз казах, че няма проблем."
- треньорът на "Левски" Антони Здравков след победата с 1:0 над "Лудогорец" в Разград


Тенис


"Беше ми малко смешно в началото. Особено, когато сервирах. Идваше ми да се засмея и затова поглеждах надолу, и си казвах: Добре, играй."
Григор Димитров за първия си мач срещу своя идол Роджър Федерер

"Все още преследвам първа титла в кариерата си, но към момента това е илюзия."
- Григор Димитров само две седмици преди да спечели първата си титла в Стокхолм

"За мен това е малко странно и въобще целият този шум, който се вдига около това защо жените взимат равен награден фонд с мъжете при положение, че играем два от три сета, а те - три от пет. Не знам защо мъжете толкова мрънкат, така да се каже. Не сме взели парите от техните наградни фондове."
- Цветана Пиронкова за споровете дали мъжете и жените в тениса трябва получават равни суми от наградните фондове


Бокс


"Владимир по-добре да се притеснява за предстоящия тежък мач с Александър Поветкин. Като гледам неговите притеснения за моя мач с Тони Томпсън, явно се надява да не се бие срещу мен като главен претендент. Аз обаче планирам да го разочаровам. Първо ще победя Томпсън и след това, когато дойде време, ще се разправя с Владимир на ринг"
Кубрат Пулев за изявлението на Владимир Кличко, че българинът ще загуби мача с Тони Томпсън


Волейбол


"Готов съм да стана министър на спорта. Познавате ме и знаете, че съм човек на действията. В момента имаме нужда от хора, които работят. Ако мога да помогна, ще го направя. Винаги съм бил аполитичен, но за мен това би било още едно непривично предизвикателство, което не ме притеснява. Аз съм голям оптимист. 
- бившият волейболист Любомир Ганев прегръща широко идеята да стане спортен министър в служебното правителство


Любо Ганев не успя да осъществи амбициите си за спортен министър в служебното правителство

© Юлия Лазарова

Любо Ганев не успя да осъществи амбициите си за спортен министър в служебното правителство


"Отдавна казах, че ако нещата се променят по някакъв начин, съм готов да се върна в отбора. Въпросът е обаче, че аз не виждам промяна. Да не кажа, че нещата са по-зле и от преди. Така че няма за какво да говорим. Ако има някаква промяна, аз ще съм първият, който ще се обади по телефона на треньора"
Матей Казийски за евентуалното си завръщане в националния отбор


Баскетбол


"Това е спорт - винаги има победител и губещ, но не е нормално да губим вече осем поредни финала."
- старши треньорът на "Левски" Константин Папазов след поредния загубен финал срещу "Лукойл Академик"


Мотоциклетизъм


"Не искам да се изказвам за новия министър, защото е смешно да я коментирам. Марианка на полянка. Тя изобщо не разбира от спорт. Такива като нея не могат да се сравняват с такива като мен. И няколко живота да имат, пак не могат да ме стигнат. Тя нито може да говори, нито разбира от спорт. Тя освен да изнася лекции в министерството, защото е професорка, друго не може да направи, но се съмнявам, че и това може да направи."
- президентът на Българската федерация по мотоциклетизъм Богдан Николов недоволства, след като предвидените 3.6 милиона лева за покриване на такси за домакинства на състезания не бяха отпуснати


Мариана Георгиева


"Ще започна може би от ключови моменти, около които по маниера на концентричните кръгове ще добавям, ще наслагвам, ще прибавям всичко, което сме свършили"
- спортният министър обяснява "сложната" система, по която ще изложи отчета за първите шест месеца от управлението си


"Работим в правилната посока и имам право да се нарека спокойна. Ще се държа внимателно, скромно, но не изцяло, защото смятам, че кабинетът има интегративен подход, има нова политика в областта на спорта. Досега се работеше отгоре – за глазурата, а вътре няма нищо – куха, измамна политика в спорта. Отдолу нищо не работи. Доволна е много категорично състояние и предполага завършек. За 100 дни човек не може да бъде доволен в областта на политиката за младежта и спорта. Мисля, че успяхме да покажем на обществото видими неща."
- спортният министър за първите сто дни от управлението си


"Не съм се запознала с всички ужаси, защото се дозирам. Иначе ще изпадна в интровертност на духа, а нямам отпуск за медитиране, защото трябва да се работи."
- спортният министър за мащабната кадрова реформа в подопечното й ведомство


Мариана Георгиева бълваше култови цитати при всяка среща с медиите

© Георги Кожухаров

Мариана Георгиева бълваше култови цитати при всяка среща с медиите


"Акумулирах веднага самостоятелно и го споделих с екипа си, че ген. Владимир Стойчев е емблема, история, памет на олимпизма в България. Аз мога да си позволя да прибавя и традиция, и история, корени, философия. Дошли сме на коне на тази земя."
- спортният министър обяснява защо конният спорт ще бъде сред 21-те приоритетни за държавно финансиране. Ген. Владимир Стойчев е дългогодишен председател на БОК, участник на олимпийските игри през 1924 и 1928 г.


"Моята политика, политиката на екипа на Министерството на младежта и спорта като цяло, това, което е лого и философия на кабинета "Орешарски", е реална политика с прозрачност, принципност, последователност, с европейски стандарти. Излишно е да казвам, че всичко значи законосъобразност."
- спортният министър разяснява своята политиката на управление


"Принципът на ветрилото е дебалансиран принцип на резултативна политика. Това е моето верую. Така смятам аз."
- спортният министър "обяснява" какъв е принципът й на работа


"Отчет. Отчет. Отчет. Не мисля, че може да бъде инкорпориран във въпросно-отговорното единство като единица на пресконференцията - категориална и основна, работеща и работна единица. Отчет! Няма как. Просто аз не лимитирам време. Съжалявам, ако вие лимитирате вашето време за мен, тук вече наистина се съдържа проблемът на нашия контакт днес."
- спортният министър отговаря на въпрос на журналист защо експозето й относно отчета за шестте месеца от нейното управлението е продължило 1.55 часа (без почивка)


Всичко, което трябва да знаете за:
Коментари (37)
 1. Подредба: Сортирай
 1. 1 Профил на КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
  КОТАРАКЪТ В ЧИЗМИ
  Рейтинг: 766 Неутрално

  "Не искам да се изказвам за новия министър, защото е смешно да я коментирам. Марианка на полянка. Тя изобщо не разбира от спорт. Такива като нея не могат да се сравняват с такива като мен. И няколко живота да имат, пак не могат да ме стигнат. Тя нито може да говори, нито разбира от спорт. Тя освен да изнася лекции в министерството, защото е професорка, друго не може да направи, но се съмнявам, че и това може да направи."

  /Богдан Николов/
  ====================================
  По зле откъм министър, нема накъде!

  Глупостта е дар божи, но с него не трябва да се злоупотребява. /Ото фон Бисмарк/
 2. 2 Профил на comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  comandante vs либерални ентусиасти&корпократи
  Рейтинг: 1924 Весело

  За ритнитопковците непрекъснато се вменява ,че са тема номер 1 по всякакви въпроси , което изобщо не е така ! Интереса непрекъснато спада ,което с нищо не оправдава харчовете на рекламодателите в тази продънена каца !

  "Не съм се запознала с всички ужаси, защото се дозирам. Иначе ще изпадна в интровертност на духа, а нямам отпуск за медитиране, защото трябва да се работи."- това блестящо изказване е за поне 2 златни скункса !

  Libertarianism is just anarchy for rich people
 3. 3 Профил на Митев
  Митев
  Рейтинг: 1225 Неутрално

  И все пак топ-идиота на годината си остава Стоичков!

 4. 4 Профил на dedo pepo
  dedo pepo
  Рейтинг: 1198 Неутрално
 5. 5 Профил на Γαλλα
  Γαλλα
  Рейтинг: 1291 Любопитно

  Невероятна, нечувана, невиждана и незапомнена до днес с подобни инжектоплякторни изцепки, министърка на спорта...и най-вече, на конният...прилича си на породата!!!

  Писна ми от цирк, на път съм да умрЪ от смях...
 6. 6 Профил на ь
  ь
  Рейтинг: 1095 Неутрално

  Дрънчащата лейка в спортното министерство, ако и професор е "топ- идиота" на годината!


  простотията ходи по хората, затова обичам животните ...Цъкам само "+" ... но не на всеки!
 7. 7 Профил на Xumpomo name
  Xumpomo name
  Рейтинг: 572 Неутрално

  професор по разтягане на локуми...

  Birds of a feather flock together.
 8. 8 Профил на rafa1986
  rafa1986
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Тази особа Мариана Георгиева е за психиатрия!

 9. 9 Профил на daam
  daam
  Рейтинг: 1151 Неутрално

  Спортният министър, този "експерт" по нещо си е специалист по говорене, само заради самото говорене и без да се казва нищо. Затрогваща е. А, Стоичков ще весели вече южноафриканските граждани, чудно ми е на какъв език

 10. 10 Профил на hodounski
  hodounski
  Рейтинг: 2780 Весело

  Дневник,защо не публикувахте видео с отчета на инровертната? Щеше да е най-гледано за годината!

 11. 11 Профил на rapidfire
  rapidfire
  Рейтинг: 1295 Неутрално

  До коментар [#8] от "veskob":

  Лошото е че подобни личности пишат учебниците за ученици че те се публикуват изпълнени с подобни бисери натюр.
  После се чудим що при завършването им мозъците им са гладки като билярдни топки.

  It is nice to be important, but it's more important to be nice!
 12. 12 Профил на greengoblin
  greengoblin
  Рейтинг: 418 Неутрално

  търкулнало се гърнето и си намерило похлупак тупаните в спорта си намериха подходящ началник- кречетало с речник на чуждите думи под ръка

 13. 13 Профил на greengoblin
  greengoblin
  Рейтинг: 418 Неутрално

  пардон,
  не си намериха , а им го тропосаха ...

 14. 14 Профил на Geoimg
  Geoimg
  Рейтинг: 701 Весело

  Хонориса е еталон на интелект и наратив

  *Лауреат на Нобелова награда! ГРАЖДАНИН! БЕЗПАРТИЕН!!!
 15. 15 Профил на Lady Zeppelin
  Lady Zeppelin
  Рейтинг: 1291 Весело

  Литературните "бисери" на Панамеца заслужават да бъдат съхранени за поколенията.

  Je suis Charlie. Fluctuat nec mergitur.
 16. 16 Профил на Велков
  Велков
  Рейтинг: 1292 Весело

  Спорта става все по-интелигентен, откакто завишиха допинговият контрол...

 17. 17 Профил на хм
  хм
  Рейтинг: 930 Неутрално

  "фани единия, удари другия"

 18. 18 Профил на Urkobozambo
  Urkobozambo
  Рейтинг: 458 Неутрално

  Дозиране против интровертност..

  - Кой я снесе тази ?

  - Няма нужда от преглед, и диагнози ..
  - Няколко нейни думи , със портиер на психиатрия са достатъчни, да бъде приета, ..
  със предимство, за продължително лечение..

  urkobozambo
 19. 19 Профил на sandman
  sandman
  Рейтинг: 987 Весело

  До коментар [#5] от "Γαλλα":
  Не обиждай конете!Те са интелигентни чувствителни животни.

  Стоичков и да ръси простотии,то едва ли е изненадващо,но министъра професор-лингвист е безценно попадение!
  Всяко изречение и мисъл,са отражение на безпрецедентна мозъчна дейност.
  Поклон!
  Да не забравяме благодарността си и към тези,които я избраха.

  You always pay for what you get. Sometimes you get what you pay for.
 20. 20 Профил на lil.brain
  lil.brain
  Рейтинг: 663 Весело

  Мимето Георгиева ги удари в земята с тая маниерна реч.
  Говори много, а нищо не казва.

 21. 21 Профил на Flat Mars Society
  Flat Mars Society
  Рейтинг: 473 Неутрално

  Моя глас е за гуспужата спортна министърка:)
  Тежък клиничен случай.


  Публикувано през m.dnevnik.bg

  ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г. - http://lex.bg/laws/ldoc/2134920192
 22. 22 Профил на doneva_a
  doneva_a
  Рейтинг: 470 Любопитно

  До коментар [#3] от "Митев":

  Не, не и не! Той бе засенчен категориално и категористично, по един кумулативен и акумулиращ начин, който не оставя и квантум съмнение и несигурност в единенческата същност на проблема.

  "Цар Самоил во Скопје за 1,5 милиони евра, а во Софија за 50 000 евра и свети!"
 23. 23 Профил на Jessika
  Jessika
  Рейтинг: 1388 Неутрално

  За мен "Марианка на полянка" е фаворитът. Дори Ицата Стоичков не може да я победи.

  Виктор Юго: „Общество, което не иска да го критикуват, прилича на болен, който не разрешава да го лекуват.”
 24. 24 Профил на nikolai_g
  nikolai_g
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Интересно ми е КОЙ се катери по тая Марианка, че да я тури министър? Трябва да е от голямото добрутро на БСП или ДПС! А, че е куха лейка няма съмнение - избива рибата като почне да говори! Но в БАН има бол подобни екземпляри главно в неприродните институти като по български език, литература, балканистика, исторически "изследвания", етнология и фолклористика, изследване на изкуствата, кирило-методиевистки център и прочие...Там като се закрепиш веднъж можеш да се пенсионираш на около 70 години. Ако не държиш на добра заплата и ако не си амбициозен, разбира се!

 25. 25 Профил на Ebeneezer Goode
  Ebeneezer Goode
  Рейтинг: 751 Неутрално

  Ами може да е всичко, ама на Ицата поне му се разбира какво го "напъва" отвътре. Как го изразява е друг въпрос.
  А на недоразумението, получило пост на министър - първичния бульон на Опарин. Ама от него все пак се е зародил някакъв живот, я в случай - някаква гнусна каша от заучени лафове.
  И тая била "колежка" на Умберто Еко. Да бе, пък аз съм колега на Роко Сифреди.
  Като се гътнат от власт, трябва да има съд и за тъпанарите, дето са и дали на тая министерство.

  Schrödinger's cat walks into a bar. And doesn't
 26. 26 Профил на Ebeneezer Goode
  Ebeneezer Goode
  Рейтинг: 751 Неутрално

  Ха-ха-ха, какъв тъник пиниз е пуснал някой във Викито:

  http://bg.wikipedia.org/wiki/Марияна_Георгиева

  "От 29 май 2013 г. е министър на младежта и спорта[7], очевидно съобразено с богатият й опит в областта."

  Май не е много "тънък", дано не го изтрият!

  Schrödinger's cat walks into a bar. And doesn't
 27. 27 Профил на Firefly
  Firefly
  Рейтинг: 829 Неутрално

  За съжаление и огромен наш проблем,и останалите министри са от същото котило "експерти та дрънкат".
  Само дрънкат,но нищо не вършат.

 28. 28 Профил на greengoblin
  greengoblin
  Рейтинг: 418 Неутрално

  [quote#24:"nikolai_g"]Интересно ми е КОЙ се катери по тая Марианка, че да я тури министър?[/quote]

  кой,кой? съдейки по екзактният и висок дозирано концентричен наратив как смЕташ ?

 29. 29 Профил на mrtoyaga
  mrtoyaga
  Рейтинг: 417 Неутрално

  Тоя Богдан Николов пък какво иска? Мотоциклетизъм, голф, футбол... да си намират спонсори там и да не занимават държавата с проблемите си!

 30. 30 Профил на chris_cornell
  chris_cornell
  Рейтинг: 470 Неутрално

  До коментар [#26] от "bulldog":

  Май Марианка и нейния любим председател на неетническата партия четат Дневник и най-вече коментарите във форума му

 31. 31 Профил на dojackal
  dojackal
  Рейтинг: 462 Неутрално

  Не знам историята на тази жена, но говоренето й е симптом на шизофрения.

 32. 32 Профил на МM
  МM
  Рейтинг: 418 Неутрално
 33. 33 Профил на postbot
  postbot
  Рейтинг: 418 Неутрално

  Куха БАНовска лейка.

  Изобщо не мога да си представя как братството може да бъде въведено със закон, ако свободата не е разрушена със закон и правосъдието не е потъпкано със закон.
 34. 34 Профил на franklin
  franklin
  Рейтинг: 1455 Весело


  "Отчет. Отчет. Отчет. Не мисля, че може да бъде инкорпориран във въпросно-отговорното единство като единица на пресконференцията - категориална и основна, работеща и работна единица. Отчет! Няма как. Просто аз не лимитирам време. Съжалявам, ако вие лимитирате вашето време за мен, тук вече наистина се съдържа проблемът на нашия контакт днес."

  Този абзац ще го науча наизуст, страхотен е...

  "На света има само едно нещо по-лошо от насилието - това е капитулацията пред него." Амос Оз
 35. 35 Профил на иван
  иван
  Рейтинг: 367 Неутрално

  Я па тая! Чува се едно "хлоп, хлоп"!

  effi
 36. 36 Профил на lod08320276
  lod08320276
  Рейтинг: 254 Неутрално

  Следващият и отчет може пък да е екстровертен?!

 37. 37 Профил на HAGBARD
  HAGBARD
  Рейтинг: 525 Неутрално

  Това е доста голяма доза. Още при Стоичков се получава предозиране.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.
С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK