Фенове на "Левски" към Батков: Одит, продажба на акциите и довиждане

Привържениците от НКП обявиха, че свалят изцяло доверието си към собственика на "Левски" Тодор Батков

© Юлия Лазарова

Привържениците от НКП обявиха, че свалят изцяло доверието си към собственика на "Левски" Тодор БатковНационалният клуб на привържениците (НКП) на "Левски" обяви, че "сваля и останалото си нищожно доверие в мажоритарния собственик на клуба Тодор Батков". Според тях проблемите, през които минава клубът, тровят живота на стотици хиляди, на милиони сини сърца.


"В името на бъдещето на клуба и за да разсее съмненията, че действа като ликвидатор, на първо място г-н Батков трябва да допусне външен одитор, който да направи цялостна ревизия на финансовото състояние на ПФК и то да бъде публикувано в интернет, за да може всеки заинтересован да се запознае с него", призовават запалянковците в декларацията си.


Следващото им желание е Батков да пусне в продажба акциите при прозрачна процедура. Третата стъпка е настоящият собственик "да напусне ръководните органи на клуба, тъй като неговото присъствие е в противоречие с основната ценност, с която преди сто години бе създаден "Левски" - а именно да бъде отборът на народа".
От НКП искат оставката на всички останали членове на управителния съвет. Феновете обясняват, че решението им е взето след спешна среща и не подлежи на преразглеждане.


"Призоваваме всички левскари да подкрепят отбора на всеки мач не пред телевизора или компютъра, а от трибуните, защото честта е да се брани. Освен това на стадиона всеки ще може да изрази отношението си към г-н Батков", допълват те.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK