Lafka стана спонсор на олимпийския комитет

Изпълнителните директори на "Табак маркет" и Стефка Костадинова са доволни от договора

© Юлия Лазарова

Изпълнителните директори на "Табак маркет" и Стефка Костадинова са доволни от договораФирмата за търговия на дребно с цигари, вестници и пакетирани стоки "Табак маркет" с бранд Lafka стана официален партньор на Българския олимпийски комитет (БОК).


Двете страни подписаха договор за четири години, но финансовите условия не се уточняват. 


Lafka ще помага финансово на комитета, като част от средствата ще бъдат отделени за подпомагане на деца в затруднено положение.
"Много се радваме, че в тези трудни години се намира някой, който да подпомага българския спорт", заяви председателят на БОК Стефка Костадинова на церемонията.


"Благодарни сме, че Lafka се ангажира дългосрочно с подкрепа на българския спорт, за да може да се раждат нови звезди, които да развяват флага на България по света", добави тя.


"Един от основните приоритети на БОК е да следим спортното развитие и да подпомагаме повече от 600 лишени от родителски грижи деца. Сега за тях ще могат да се отделят повече средства, както и специални стипендии от нашия нов спонсор. В партньорството влиза и организиране на спортни турнири, ще работим в тясно сътрудничество с общините по места, тъй като новите ни партньори изграждат спортни и детски площадки в много градове из страната", каза още тя.


До съвсем скоро "Табак маркет" беше фирмата за търговия на дребно на "Булгартабак".


През март обаче и двете дружества смениха собствениците си. "Булгартабак" вече е на неизвестно физическо лице, а новият собственик на "Табак маркет" също е напълно неизвестен. Това е само един от признаците, че собствеността е била сменена фиктивно.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK